Ако се отвориш за нови можности, почнуваш и да ги забележуваш. Затоа што тие не се појавуват ете така, а се создаваат. И кога си игнорантен, ништо е крајниот резултат. Знам дека не ја открив Америка, сепак.... Мислам оти се случува тој свич, со какви очи гледам на тебе. Ми фалиш, да, ама веќе си како спомен, нешто исконско, пример од кој учам. Верувам дека тоа беше тоа.
Се ради тебе,нема друго ништо што би ме натерало да издржам ама за тебе СЕ! За еден ден да кажам дека вредеше и да се смееме без престан
Зар бевме само за еднаш? Секој ден, ама баш секој ден мислам на таа ноќ помината со тебе. Свести се и да си дајме шанса то сакам и барам
"Your skin is warm like an oven Your kiss is sugary sweet Your fingers feel like cotton When you put your arms around me I feel like I'm just missing Something whenever you leave We've got all the ingredients Except you loving me."
Нека биди толку од нас ако ти така сакаш Те разбирам премногу се променив сега сум пак бесчувствителна, злобна, зајадлива, празна, себична. И овде на форумов видоја каква сум и овде. Сама незнам од каде извира сето ова од мене. За се шо ми кажа си во право. Знам ништо лошо не ми мислиш, не те разбрав погрешно не се секирај знам се за мое добро ми кажа како и четирите години поминати заедно. Ако можиш прости ми таква шо сум, не знам шо се случува со мене полека но сигурно одам пак по тој лош пат, само едно знам че сторам се да бидам истата барем од првите три години од нашата врска за мене за нас ако одлучиш да добијам нова шанса, ти ветувам ако имам уште една шанса нема да ја прокоцкам како многуте лани. Те молам запамти го то шо ти кажав колку и да сум празна и безчуствителна кон сите, кон тебе ги имам истите чувства како првио ден и никогаш не сум сакала да те повредам. Вечно ќе ти бидам благодарна за се поминато заедно за твојата љубов и последен шо остана на бродот кој тони На мене останува да се сменам и да чекам нова шанса ако одлучиш да ми дајш. Знај ќе те сакам и никогаш да не ми простиш. Уште сега боли без тебе
*што би ѝ кажал* " Whenever I'm alone with you You make me feel like I am home again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am whole again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am young again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am fun again However far away I will always love you However long I stay I will always love you Whatever words I say I will always love you I will always love you "
Денес слушав за спомени ,накити и предмети што срце стоплуваат. Токму денес кога ме преплавија сите лоши емоции за тебе сватив дека јас во оваа дискусија за емоции и предмети што душа топлат нема сум… Нема сум за мажот кој најмногу го сакав … Нема сум зошто денес од ројот оси што ми го бодат теловоод горчина и каење по којзнае кој пат зошто толку долго сум те сакала ,сватив дека јас немам предмет , немам марама што ќе ме гушне или брош што ќе светне на градиве со топлината што ја имав за тебе … Ги имам само овие оси од каење ,оси од болка што го отупеле телово,ама за кои нема сум …нема во вакви разговори … Зошто изгледа некои не доаѓаат во животот за да ги споменеме со топлина откако заминат …….
Ни зборовите не ми се доволни за да објаснам колку премногу те сакам. Добро е што постоиш и што си мој.
И кога ми иде да те задавам оти р'чиш и брчиш ко косилица до мене и во секунда ме вадиш од кожа, кога ќе те збрцам во ребра сфаќам дека сепак најмногу те сакам . Си знаеш.