Се извинувам малку оф топик... Анни се замисли заради темата полицистични јајници? Не бе душичка, не треба да се секраш за тоа... Ти немаш таков проблем, воопшто немаш потреба за такви мисли Девојката си има сосема друг проблем, а тоа твоето не е ништо.
Белки не е ништо старшно,битно се изнаплакав јас,се тешам со тоа што кај мене само едниот ми полицистичен,па мисла дека нема да има такви страшни проблеми...не сакам кајголемата желба да не ми се исплни...незнма тогаш понатаму зошто да живеам...поззз и да не бидам оф топик -Дојди си душо сакам да ме гушниш!
koga i da te vidam kako me ocekuvas, kolku i da se trudam da ne se nasmeam ednostavno samite moi usnicki se smeat. nemozam da gi zadrzam, mnogu se neposlushni .
толку мило ми звучеше на телефон, знам дека ќе го оснуваш предлогот што ти го дадовм али заслужи го прво. А да а утре ако не доеш, ке те избришам и од фб и од мсн и од мобилен, па после ке речеш дека стварно сум била лоша.
хахаахах леле се изнасмеав И јас ова го викам . Кога ме нервира викам ало ти дури сеа влагаш во пубертет . А уште посмешно ми е кога ми вика дека го поминал веќе
srce moe aj dosta veke so toj inaet, popusti malku... aj dojdi na msn da te oraspolozam... i prosti mi veke, ne mozam bez tebe
Ух, едвај чекам да дојде вечер да ти покажам некои трикчиња .Башка што имам премногу да ти надополнам...
После 00:00 ќе ти се јавам и ќе ти кажам: Една година успеа да ја расклатиш со само две недели отсуство! Патем, те сакам.