Сега си како пират Жал ми е што те боли ама не можам да ти помогнам ... Можам само да те зезам и да се смееш како зелен .... И тоа е нешто нели ... Те сакам будало ...
За уморот кој ми се напластува секојдневно, натапкан со пајажинки нервоза и прашлив стрес... Ти си моето прибежиште од сиот ЛУДАЧКИ БЕС!
Се наоѓам во крајно манијакално расположение. Во два дена спуштив две твои слики на компјутер (за и во случај да немам интернет, да можам да те гледам ) и ја потеков Убавата.
http://www.youtube.com/watch?v=gNTPOk_VXOY Oном кои признаје , кажу да се пола додаје.А ти и даље правиш се да ништа незнаш.. И место да ме удариш ,ти опет опростиш.. И да сто пут превариш ме ти , од мене бичеш увек чистији...
http://www.youtube.com/watch?v=cmb8_KsrNSQ There's a whole lot of things That I will forgive But I just can't take a liar I was by your side Til the very end Til you pushed me in the fire I tried to believe you But something is wrong You wont look in my eyes Tell me what's going on YOU SOUND GUILTY CAUSE YOU'RESTUTTERING !
Сред звуци волшебни, ние крилести... Ти си најдоброто што ми се случило во животот, фала за разбирањето што го имаш, фала што ги трпиш на пати моите испади, фала што го почитуваш тоа што го сакам... Те сакам, мендо мое
навистина сум среќна што те имам....фала за прекрасниот викенд што го поминав со тебе.... ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА СВЕТ!!! и ќе те сакам секогаш!
Е драги, драги денес ти се отворив повеќе од што навистина би требало да знаеш. Но, ти и така тоа можеш да го прочиташ во мојот поглед. Понекогаш се прашувам во ред ли е да сме толку поврзани? Те сакам мило. Помини си убаво вечерва
ах да ти ја пратев пораката што ти ја пишав синоќа, чинам полесно ќе ми беше. ама не, сеуште се надевам на нешто што (можеби) не треба. тишината кажува едно, твоите постапки друго. а што да правам јас со чувствата, со моментите кога те нема а ми требаш, кога менувам планови за да те видам и гушнам, да се смееме на истите глупости. оди си побргу од мене, не сакам да те чекам, не сакам да ме повредиш.
цуце мое мн.ми недостигаше денес посебно сакав да те гушнам и да ти го дам поклончето вакво сум во фацата едвај те чекам да се вратиш и да те видам утре
nikada me neces imati vise, vreme svaki osecaj brise.ti i ja u zadnjem plamenu gorimo novim ljubavima nocas nazdravljamo.uz pesmu slavim sad ja,a od sutra sve se zaboravlja.LEPO SE PROVEDI SA DRUGOVIMA TVOJIM ja cu sa flasom,al kapice ne brojim
ne znam sta vise boli,kad si tu ili kad te nema,kad me gledas ili kad smo stranci...ne znam sta vise boli,ta tvoja crna kosa ili smege oci...kad te zelim ili kad te dozivam.ne znam sta vise boli kad se daje ili kad se moli,kad se mrzi ili kad se voli...ne znam al osecam da BOLI...
Уште 5 дена заедно, па 2 недели без тебе Е како ќе издржиме бе љубовче? Ова ќе биде најдолг временски период разделени Божеее, уште сега почна да ми недостасуваш!!!