Уште 5 дена и ке те видам конечнооо И пак ме изненади и пак ми го разубави денот....срце мое најубаво
фала ти за убавата вечер , ме трогна со твојата невообичаена смисла за хумор , букетот и малото маченце
лошо лажеш малечко прво ми велиш дека веке не сакаш да ти пишувам пораки, а во неделата и сега ти ми пишуваш незнам зошто ама 2 ноки по ред нешто ти ми се плеткаш во соништата исчезни од мојата свест и потсвест бе!!!!! и онака ти ке си останеш ист, без разлика колку и јас да се обидував да те сменам таков не ми требаш и не си ја барем бељата со тебе, си ја научив лекцијата
Многу ми е жал што си заминав од тебе...Те сакав ме сакаше...те напуштив за една луда желба и ова сега што го имаме многу е не го заслужувам.Те сакам и секогаш ќе си оној посебниот.
Фала за прекрасната вечера, за подарокот, за ружата...те обожавам. Те сакам многу И прости ми што баш вчера најдов да бидам во пмс
Во средината на овој бездушен свет и оваа магла која е околу мене, со една помисла на тебе маглата се трга, луѓе не постојат - тука си ти - ФРАЕРУ! Му благодарам на татко ти што ја запознал мајка ти, затоа денеска постоиш ТИ - постојам и ЈАС скриена во твојата сенка -
Благодарам! Па, лани задоцни, годинава јас ти реков дека нема да фрламе пари за глупости, ама ден подоцна ти не ме послуша Е ако, убаво ми дојде ова
Вака лесно се откажуваме ли ... А имам толку многу работи да ти кажувам и да се радуваме заедно.. Не можам да ти кажам а сакам . Те сакам уште и најмногу ...