Не си ти крив што јас трипам. Тоа е резултат на минатите искуства. Ме изненади утрово кога ми се јави и ми рече да излезам. А таму...ти... И во рака го држеше моето омилено чоколадо. Ти немам кажано дека ја чувам обвивката од чоколадото што ми го даде на првиот дејт.
И јас те сакам тебе љубов моја. И среќна годишнина, да имаме уште многу. И мило ми е што бев трпелива, знаев дека кога-тогаш ќе слушнам дека ме сакаш, знам дека навистина го мислиш тоа. Среќна сум што те имам, мој си.
Времето не те променило... можеби некоја брчка плус, помалку харизма, помалку убавина.... но карактерот.....тој никако.... 50 години да поминат и да те сретнам мислам точно ќе знам како ќе се однесуваш, исто како онаа 2013та.....
Ако јас не заслужувам барем една роза од 150 денари, тогаш ниту ти мене не ме заслужуваш. Јбг, во друго време - на друго место.
Ti si moj i plač i radost Kod tebe je sva moja mladost Kod tebe su godine duge Svaki naš korak kilometri pruge Mi nemamo kraj Ljubavi žedni oboje
Odvaj cekam da dojdi denot pak da te vidam,da go mirisnam tvojot miris i da zaboravam na se,da te baknam i da se stopam vo pregratkite tvoi,znam deka me cekas ljubov moja,isto kako jas tebe,ne bilo pisano da sme zaedno celo vreme ama barem ti e nekolku dena kako da ni se posledni,te sakam moj M......sekogas
Ми зема и срце и душа Не знам за тебе ама под кожа си ми Сакам со крената глава да шетам со тебе. Имам потреба од мир, мир што ќе го имам само во твојата прегратка... Те сакам повеќе од се