Многу бев скептична у врска со тебе последните неколку дена, вчера ми докажа дека грешам. Не знаеш колку сум среќна што те пронајдов а готова бев да се откажам. Ми значиш многу, те обожавам.
Не очекував дека и по раскинувањето ќе се понашаш дебилно...пасив агресив а? Шо толку ме мразиш? Шо толку ти згрешив? Буквално патам ради тебе
Се фаќам како се' повеќе се однесувам како тебе. Нат гуд.... Реално не знам каков репер си ми, не можам да си разјаснам уште. Толку те идеализирам што мислам дека многу добро те познавам, дерфор, ја фаќам логиката и резонот зад работите. Или можеби и те познавам подобро од што мислам. Не знам како да ги движам работите. Мислам, не сум личност која се преокупира со вакви работи, ама ми ја пуштија мувата, а и на мене ми е малку преку глава да сум сама. Ама, големо ама, јас сум јас. Не знам како да дозволам некој да ми се приближи. А уште повеќе, не знам дали сакам тој некој да е некој што го прави тоа. Ма проблемот е во тоа што знам дека не сакам. А најопасно е кога јас тлеам и не правам ништо... тоа што се спрема обично, не резултира добро. И уште сум под твое влијание, да не го заборавам тоа.
Денес децава по 100ти пат го гледаа анимираниот филм шо ние заедно го гледавме на твојот роденден, првиот заеднички. И по 100ти пат гледајќи го со нив ми буди преубави спомени и одново си го доживувам тој ден, истото чувство го имам како и тогаш, исто срцето ми трепери како и тогаш пред 10 год. Те сакам секој ден се повеќе љубов
Ама чоек оти ме бараш? Не сме непријатели значи, ете здраво имаме доволно е, пријатели сигурно нема да сме.
ete mozelo i bez tebe,pa za cudo ne mislam mnogu kako porano,i ne sakam da znam so prajs,kade si,i kako si,blokiran sekade,nedostapna za tebe,caooooooo
Не сум била навикната на вакви мажи како тебе, мирни, фини, без драми и проблеми во животот и врската. Порано ќе речев колку досаден тип, но ова било зрел и вистински маж значи. Покрај тебе и јас созревам и се менувам, добро ми влијаеш.