Деновиве се повеќе си ми во мислите, исто како пред повеќе од една година. Залудно… Не е ни важно, терај по тоа што си го замислил. Не ни е судено, повеќе од очигледно иако длабоко оваа мисла боли!
Незнам веќе што да ти кажам.Ама затоа знам што да те прашам.Знаеш што си правиш самиот на себе?Знаеш дека си смешен?Кај ти се сега тие добродушните роднини и пријатели?Ааа ги нема.Мило ми е.
На договреното место не дојде ти , јас чекав и чекав се направи као демек не сме се разбрале , браво го постигна нивото на машкоста . Си легна со мирна душа и заспа спокојно , а сабајле си тераше како ништо да не се десило , а да заборавив не сум ни ја отишла уствари да те чекам и да се види ме , џабе беја доказите си тераш да ме манипулираш . До каде така …
Ke preziveam,ke preziveam i ke te zaboravam,samo mi treba vreme...samo malku vreme da razberam zosto mi nedostigas koga se znam...zosto mislam na tebe koga ti ne mislese.....zosto pak mi letas vo mislite,zamini ednas veke,nesakam da mislam na tebe,ne sakam nisto da cuvstvuvam za tebe...
I denes mi vleta vo mislite,pak i pak,aman go koga,koj znaj so prajs sega,dali mislis na mene ili ti e gajle.....mnogu prasanja vo glavata,dali sakas da mi se javis,da mi pisis ili taa tvoja gordost,toa ego tvoe mrdnato,izlezi mi od glavata,mi se zdosadi,IMAM PRAVO DA BIDAM SREKNA I JAS BEZ TEBE!!!!!!
Ми ја е*а цела надеж што ја имав, ни ти не си пораен од сите други. Незнам дали да ти речам Мрш, или кога ќе се опулиме в очи, сакам да сфатиш дека ме скрши. Гојдо.
Секако со нетрпение го чекам денот кога поново ке го слушнам твоето слатко гласче од твоето медено усне
И подобро беше од што очекував, иако не сакав да ти признаам дека бев премногу анксиозна за целиот ден, и се тоа благодарение на тебе. Ми потврди се убаво што мислев, дури и повеќе од тоа. Сакам каков човек си.