Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Толкаво тенџере како тебе ретко се наоѓа !!!! Теле глупаво !!!! :swear:

2. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.316
    Допаѓања:
    28.098

На Zlatusko му/ѝ се допаѓа ова.
  3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    http://www.youtube.com/watch?v=IkoF5pAX ... re=related

Ti si moja ljubavna pesma
    moja prva misao
    kad me jutro probudi
    ti si potreba i smisao

Ti si tim za koji oduvek
    iz sve snage navijam
    mnoge zene lude za tobom
    a ti meni pripadas

Da te volim, malo je reci
    ti si moj par pod zvezdama
    i ja nista ne bih znala o sreci
    da te jos nisam pronasla

Da te volim, malo je reci
    ti si moj par pod zvezdama
    i ja nista ne bih znala o sreci
    da te jos, da te jos nisam pronasla

Ti si moja zivotna ljubav
    neko ko me zagreva
    kad je hladno i svuda je tama
    ti si svetlost jedina

I mada znam da ponekad sumnjas
    iz nekih starih razloga
    ti si poslednji na ovom svetu
    koga bih ikad izdala !!!!!

Извини ... Извини што беснеам ... извини што понекогаш сум лудачка и мораш да ги трпиш моите испади ... извини што хормоните ми маваат во глава ... не си заслужил ... ама ти си единствен кој ме сфаќа ... само ти верувај ми ... од се бегам .... твојата прегратка ми е лек за секоја болка .... колку и да е лигаво те сакам со цело срце и душа ... те сакам колку што не може ни да се опише ... те сакам повеќче од се .... и некогаш не знам да се однесувам како што треба ... некогаш претерувам а не знам да ти кажам дека сакам само да ме гушнеш ... дека ми требаш и дека сум на работ на нервен слом .... извини што се лутам за глупости ... извини што понекогаш сум такво дете со кое не можеш да излезеш на крај .... извини што лесно се расплакувам ... извини што неретко ти го кревам притисокот ... што не знам да разберам ... што те сакам само за мене постојано .... што сум идиотка а откако ке згрешам сфаќам ....
    Извини што моментално не ти кажувам во живо извини туку тука пишувам .... Ти знаеш дека и покрај се јас сум само една луда девојка со моментални пореметувања ... но те сакам повеќе од се на светов ....
    И да треба пиперки да јадам со тебе ќе ги јадам ... и да треба змија да видам ако си со мене нема да ми е страв .... и да треба да одам до крај на светот ... за тебе и со тебе можам се .... Уствари ти си ми се ...

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  4. FridaKahlo

FridaKahlo Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    182
    Летај слободно, птицо моја. Не се осудувам да ти го поткастрам крилцето,оти за лет се потребни и двете. Плиткоста не ти е сестра само братучетка во моменти на слабост. Далечини, ширини и длабочини се твои девизи, океани, савани, егзотики твои дестинации, ги крстиш минатите моменти, ги закопа Berry White и чекорите Ча ча ча кои не ги научив, брзината е твојот живот, изолациијата твоја болест, те мислам!... Се надевам ќе се сретнеме некаде на пола пат ако проработат асцедентите после 30 тата, кога јас ќе станам ти а ти јас, и кога метаболизмот ќе забрза ако јадам брокули, цреши, шипинки, ама сега немаме смисла. Јас, анализатор без крај а ти дете од акција, кај се видело оваа комбинација, само во пица со шунка и диња, слатка е, ако експериментираш, ама кој се обидел повторно пак, со истата нарачка по грешка.
    Денес среќата е изместена од ЗИОН, потиштеноста ја замени, со тебе отиде сјајот на косата а и ноктите ми се кршат, ми требаш како силициум диоксид ама не од оној вештачки во ампули.
    Ич не е сеедно. Ама само денес.

5. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Глупан !!! Се чувствувам ко да ме помножуваш со 0 последниве неколку дена. Јеб*те и депресија и све, ми ја префрли и на мене ! :@
    Па уште ти на мене ќе ми попуваш за понашање ццццц
    Така е кога не знаеш што сакаш.....се надевам дека ќе се средиш во најскоро време, зашто искрено се нервирам и криво ми е што си down ...

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Дојди и дрецни ме од земја!
    Што сакаш море прави ми, само кажи дека доаѓаш! И тоа така, ненадејно, како невреме сред лето.
    Нека се насмее цигличево мое што го дрецкам секој ден, нека се насмее тоа дете во него. Така изненадно и магично да прочитам зборови од тебе пишувани.
    А кога ќе дојдеш, чекај ме КАЈ САКАШ. Јас ќе дојдам.
    А кога ќе дојдам, земи ме... и не пуштај ме.

Ех, би ти кажала дека ми се допаѓаш, дека те посакувам, дека гледам филм романтичен и си замислувам дека сме јас и ти тие кои се дуваат на Ајфелова, а не Кери Мулиган и Питер Сарсгаард.
    Би ти кажала дека ме освои со очи, со збор еден ме освои, со чашата која ја крена за да наздравиме и која нежно ја чукна со мојата (џанам девојче сум, нежно, бело :$ ). Ме освои и ти дозволив да влезеш во светот мој, да ти се откријам, ја споделив со тебе и последната чашка алкохол, а ретко кој добил од мојата чашка.
    Ме освои што додека одевме паралелно, јас пеш - ти во такси, ми се створија турбуленции во стомаков, чиниш летам со авион. Ме освои и од тие турбуленции настанаа пеперутки во мене. Ма, какви пеперутки?! Настанаа :f: цветови зумбулини :f: , оние моите :f: омилени :f: .

Би ти кажала многу работи.... ама се плашам.
    Се плашам од страв и се плашам од темен тунел.
    Се плашам и тебе да не те исплашам, затоа што нема да можеме да се плашиме заедно.

:*

На LivingGlam, Ariel и skyAngel им се допаѓа ова.
  7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ти и јас сме толку различни , а толку слични.
    ЗнаеШ? Многу сум благодарна на животот што те стави на мојот пат,случајно или неслучајно ептен сум му благодарна.
    Колку и да трае ова нашево,мене секогаш ќе ми биде мило што сум те запознала и што ме науче на многу вредни работи во животот.
    Што ме научи дека зборовите не се битни,битно е тоа што човек го прави несвесно,бидејќи несвесното е она што излегува од срцето, а од таму излегуваат најискрените чувства на едно суштество.
    Знаеш ти , а знам и јас дека ова нема ни јас да ти го кажам , а ни ти... но сепак го знаеме двајцата и си молчиме.

Мрш таму змеју еден,гледај фудбал и звони мииииии!!! :inlove:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ШУПЛИВА ГЛАВО БУКОВА!!!!!!!

како се осмелуваш да ми кажеш дека повторно сакаш да ја пробаме среката заедно ????
    и по трет пат??? :?: а каде е вториот???? :wasntme:
    а бидејки те одбив за повторно заедно, ми предложи и интимни контакти ЛЕЛЕ КРЕТЕН!!!!!
    МИСЛИ ШТО ЗБОРУВАШ!!!!!!
    :envy: НА ШТО ТИ ЛИЧАМ ЈАС БЕ????
    :@ ке ми дојдеш пред зграда А ????
    ке те попарам со врела вода, па да незнаеш што те снашло!!!!!!
    пази се да не ми паднеш во раце оти навистина многу лошо ке би :devil: де
    има да ме памтиш цел живот, и да се каеш што си ме запознал :envy: :devil:

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Ај лелел цакано еднооо уфффф!!! :* :)
    :sweat: ;( I hate that I can`t see you :doh:

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    да не ми се праиш многу Mастер оф секс овдека :lol: :rofl:
    ќе ти кажам ја на тебе Kамасутра :rofl: Mајмун еден! :rofl:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
  13. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    Би му кажала дека со секое отварање на очиве помислувам на него дека тој е оној кој ми дава сила да продолжам понатака неговата љубов ме движи и никогаш да не дозволи да паднам или застанам МИ НЕДОСТИГАШ :* :* :* :*

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Морон си, знаеш ??? Идиот !!! :swear: :swear: :swear: :fubar: :x

15. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да го поминам животот со тебе. Баш ми е гајле ако на мои години такви одлуки не се донесуваат. И јас сум била строго против тие работи, и кога сестра ми имаше вака поозбилна врска.
    Ама сега ја разбирам неа, сега сфаќам што вистински значи да си приврзан за некој, онака како што јас сум за тебе. Не знам што би правела ако не си покрај мене, како би функционирала. Ти си ми се, прибежиште, вечно засолниште, кај тебе одам кога не ми е се ок. Само ти имаш живци да ме трпиш мене и моите испади, љубоморни и ментални.
    Сакам да живееме заедно, некаде под кирија, да склопуваме крај со крај, и да мислиме од месец на месец како ќе ги платиме сметките. Сакам да се будиме заедно, и да појадуваме заедно. Сакам да си доаѓам од работа порано од тебе, за да можам да ти спремам ручек. Сакам заедно да гледаме некоја серија или фудбал. Сакам да си ленуваме заедно.
    Сакам да си покрај мене цело време, сакам да ме сакаш цел живот онака како што ме сакаш сега.
    И не ми е гајле никој што ќе рече, нека зборат, нели, луѓе се нек си прозборат.
    Да, имам 17 години, и точно е дека можеби не знам што сакам, ама затоа знам МНОГУ ДОБРО КОЈ сакам!

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    не ли ти е жал? м? м? м? сите чипови на покерот ми ги собра.. ццц :*

17. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Ми недостасуваш. :*

18. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Благодарам за убавиот помин срцка (и за поклончето) :wasntme:

19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Мачко моја февруарски настроена, биваше ли баш сеа ваков секс кога и твоите се дома ? ? ? Ма ме боли к*р , ти си крив што ми удовољаваш со вакви оргазми па морам да се дерам ко прасе кога го колат. Мање битно фала ти, ова вечерва вредеше за три дневната апстиненција :rofl:

Волим те шечеру мој медени, волим те највише на целом светуууууу :* :* :*

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    6.739
    http://www.youtube.com/watch?v=qTRn7MxNiQY

Ете така.. Би ја пеела песнава на цел глас во пијана состојба! (би му се дерела поточно, како што јас знам. :rock:) А пијан човек, нели, нема ни срам ни перде. :D Се шалам, ма не мора јас да бидам пијана или нешто слично да изводам ваква глупост. :$ А инаку на коој.. Паа, имам еден до двајца така во глава, на кои би им ја пеела песнава, се ќе им кажам со неа! :)