Dali ti nedostigam?Ti mene da,ponekogas......koga ke legnam da spijam i ne ke mozam da zaspijam,se prasuvam kako mozese.......tolku lesno li bese?Nema kade da ti pisam,se izbrisav od tebe,nemam nisto poveke,zavrsi ama nekoi odgovri ne gi dobiv ,mozebi taka e najdobro...se nadevam deka si sreken.
Ми фалиш. Многу. Премногу. Во овие неколку недели каде што не контактираме како претходно сфатив многу работи. Сфатив дека ми значиш многу повеќе отколку што мислев. Ми недостасуваат сите наши разговори. Ми ја соголи душата, а и јас донекаде мојата. Дај ни ја таа шанса што сам ја побара, па се повлече. Дај да бидеме подобри, заедно. Биди ми и другар и партнер и љубов. Смири се крај мене, смири ме и мене...
После толку време во твоите прегратки, после толку време твојот допир врз кожава, после толку време соединети на секое ниво.....едноставно нирвана.
Mislev na tebe pak,i nekako se nadevav deka od nekade ke se pojavis,deka mozebi ke mi pisis poraka,ili bilo sto,ama nisto.......ne mislam sekoj den,ama ponekogas mi falis,mi fali razgovor so tebe i onaka nasmevkata tvoja