Најмил мој, љубов моја... во моментов и двајцата сме сами, очајни. Реши да ме исклучиш од овој тежок ден за тебе, но знам дека физичката болка што ја осеќаш е неспоредлива со психичката. И знам дека срцето силно ти бие, знам дека не можеш мирно да спиеш. Зошто мораше да е вака?! Како да ја прифатам реалноста кога толку многу те сакам?! Не знам што се случи, не знам што толку многу ти тежи на душа што се смена и крена раце од нас. Макар да зборуваше, можеби полесно ќе го пребродевме ова. Ми кажа дека можам да продолжам напред, дека ќе бидам среќна. Посакувам да си во право, но не кажа како да го направам тоа. Посакувам утре да е подобар ден, да е чудесен ден. Посакувам волшебникот да замавне со магичното стапче и јас да бидам во твоите прегратки. Посакувам... Но ќе биде уште еден ужасен ден, исполнет со болка и солзи... Спиј мирно, чувај се и биди среќен
Колку само сакам да го осетиш истото чуство кое јас го чуствувам секој пат кога ќе те видам со друга и тебе така да те боли душата како мене што ме боли.
Љубов бе ,толку ми е се преубаво со тебе што некогаш се запрашува дали е ова реално или сонувам ? Можно ли е да е толку прекрасно се ?
Напрајв компири по твојот рецепт и ми текна колку ни одеше муабетот и наоѓавме заеднички јазик иако бевме како башка страни од една паричка. Вечно ќе ми недостигаш и ќе барам правда за твојот бан и ќе се одмаздам на та шо застана меѓу нас, една безимена личност, т.е. @Bezimenka90
Немам зборови за тебе. Фала ти што ме избра мене и ме бираш секој ден... што сум ти прв избор. Фала ти за твојата љубов и безусловно разбирање. Пријателството што го имам најдено во тебе е... прекрасно и сум многу lucky што си ми и тоа и најголема љубов на свет. Никој ми нема дадено поддршка како што ми ти имаш дадено. Никој не ме знаел како што ме ти знаеш... и сакал покрај сето тоа. We are healing each other. Ја имаме таа Наша Визија и знам дека ќе ја оствариме. Полека го градиме тоа што нашите срца отсекогаш го сакале. И ќе им покажеме на сите што може љубовта. Љубов моја.
Не ми се верува дека се претворив во тебе. Стварно те сакав ама не ми беше во план да бидам како тебе. Е сега, со среќа на сите после тебе.