Хммм...што би му кажала??? Би му кажала дека е глупав,прост,неблагодарен и покрај то све што го пра за него тој само го гледат и го памтит лошото.А то што св.Валентин му го посветив све нему а не добив ништо за возврат ни една мастика од 5 денари ни Фала за то што го напрајв,туку дека не си поминал убаво.И дојде денеска да ми се лутит за глупости.Ма гони се.Глупав еден
Сакам да ти кажам дека те сакам таков чувствителен, не секогаш, ама понекогаш, за промена кога без повод и причина стануваш меден, леплив, восочен, кога ќе ми се ранежниш сам од себе, а не да чекаш на мене.
Би му кажала дека станав имуна на него... само можам да го гледам и да го жалам не пали тој повеќе кај мене
дека го сакам но сеуште доволно нема заслужено жалам и да послем ќе го попеам за работи кои ми сметаат подобро да кажам отколку да се нервирам човек треба да има осет
Ти станеш ногом ту земја се тресе и увјек такве као ти ми се десе...Сви те гледају и сви би да те имају http://www.youtube.com/watch?v=LXruuCz8ijg
би му рекла дека сеуште го сакам и дека сакам да ми се врати без разлика што се случило во минатото...
Кога сум во ПМС не се гледаме, па го претерувам. Ете наместо да беше дома кога сум во ПМС ти си кога имам добиено. Па добро инаку не си одолеваме. Ах, што се ти трпиш. Те сакам.