Ми фалиш, проклето ми фалиш, и си поплакувам одвреме навреме. Вечерва ќе спијам сама, толку ќе ми е чудно, бидејќи ми беше најудобно во твоите прегратки. Останува само да чекаме, но знам дека вреди. Вреди за да дочекаме таков ден кога нема да има повеќе разделби..
Срцето ми е полно од среќа и љубов, фала што немаш ме разочарано ниту еднаш од првиот ден. Често си замислувам,како ли ќе изгледаме кога ќе сме комплетни Сонувам за да го доживеам тој момент што побрзо,почнувајќи од двете цртки кои живот значат па се со ред понатаму. За мене,за тебе, а најмногу за нас.
Не ми се допаѓа серијава што предложи да ја гледаме, ама не знам како да ти кажам. Уште четири сезони, ќе издржам...
Шо к*р сакаш сега? Да ми го слушал гласот. Ха, добро важи. Ако толку сакаше ќе се јавеше лично ТИ, а не другарка ти да ја тераш. Секако ако имаш муда, ама се уверив дека немаш. Така да. Добро сум, фала на прашање
Изморена сум. Криво ми е што не те гушнав. Сакав да те гушнам, да ти потонам во прегратка барем зс миг. Ме понесе мигот. Ама кога ќе се свестам, кој си ти па, зошто да те гушкам? Ти си минато. Оној кој нѐ остави зад себе. Кнедла во грло. Недолечена рана. Празнина.
Кој си ти и што сакаш од мене... до кога? Ги знам одговорите , и баш ми е гајле, меѓудругото. Но она што не го знам, не можам ни да го изговорам.
Posle tolku godini sabajle sosema slučajno otidov da završam ravota i se sretnav so sestra ti na nejzinoto rabotno mesto, ne te spomnav ni jas nitu pak taa. Iako po pogledite naši znaevme i dvajcata deka pomisluvame na tebe,i zatoa izbegnuvavme da se pogledneme poradi TEBE! Podobro so sestra ti da se zapoznaev togaš od kolku so tebe lažliva k... o!
Одлуката на опростување се случува во вашето срце,тоа нема никаква врска со особата на која му простуваме. Простете му,не поради тоа што заслужува проштевање,простете му поради што вие заслужувате внатрешен мир. Опростено нека ти биде,само остави ми го срцето во мир.
Го "прочитав" твојот поглед и твоите мисли. Сакам силно да те прегрнам и да намалам барем дел од тежината која ја носиш во себе.
Кога помина толку време? Пред да те запознам лично, дента кога ми пиша, мислеше дека ми пречиш, а всушност тие неколку пораки ме заинтересираа иако тогаш плачев по бившиот. Полека се вгнезди во моето срце и еве, денес си моето се. Убави девет месеци ми го разубавуваш животот.