Посакувам да можам да го потерам времето до нашата следна средба, а потоа кога ќе сме заедно да го запрам.. Секој ден се молам на нешто сѐ да биди океј, бидејќи цврсто сум уверена дека нѐ чека голема среќа. Ми фалиш ти, твоите прегратки и бакнежи. Но вредиш секој километар меѓу нас.
Разочарување ! Тоа е кога во некој гледаш нешто посебно,нешто кое го сонуваш радувајќи се на него секој ден А тој докажува дека е само големо ништо
Требаше да ми бидеш потпорен столб, а не ѕид направен од стакло, кој само прашање на време беше кога ќе се сруши, а стаклото ќе се распрсне на сите страни.
…… Placem, boli me i sad Secanje na tebe Ne mogu da ti oprostim Taj strah od ljubavi Strah od ljubavi Plasim se da svi su kao ti Kome da budem dobra posle tebe Kad je bol drug moj Kome kad niko nije lud Da voli uzalud…..
Те сакам. Не ми е криво што поминав толку многу тешки работи со тебе и не ми е криво што те избрав пред 4 години. Најверојатно да можев да го вратам времето би те избрала пак. Така требаше да биде и беше. Сакам да верувам дека ти си тој за мене и покрај се. Ако некогаш дојде крај на ова пак нема да ми биде криво зошто знам дека од срце беше се, од сам старт. Морав да те имам. Не можев да ти одолеам, а не можеше ни ти мене. Нашиот спој беше нешто неизбежно, ама тоа што уште сме заедно е наш избор. Повеќе мој отколку твој, ама сепак наш. Те сакам и посакувам да ни се оствари желбата.
O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi To ne zna niko, samo ti Bez tebe drveni konjići tužno stoje Dođi, iz plave boce se pojavi Bar jednu želju ispuni I dodaj svetu malo boje, čudo moje
После сите психички тортури кои ми се случуваа во претходната врска мислев дека повторно никогаш нема да сакам и вррувам.Но,се појави ти ми ги преврза и излечи внатрешните рани оние кои крвареа длабоко во душата.Ме научи повторно да верувам и љубам.Не ти беше лесно со мене но беше упорен и знаш ли во што се вљубив во тебе? Во душата и карактерот. Ти не си само мој партнер ти си ми и другар и мој ангел чувар.
Ништо не постигаш со тоа докажување дека ја сакаш , а кој ја вараше со мене , џабе ти е се . Умилкување и докажување со слики и постови на социјални мрежи многу е комично тоа . Скарај се па смири се иди бре . Ни нејзе не ја заслужуваш , само заслужуваш сам да си ... Али јас бев таа не знам како да се наречам се затрескав во тебе и кој не ни знаев дека си бо таа твоја љубовна врска јбг идат боље денови ама пак се ѕвериш во мене
Се чувствувам безбедно со тебе. Фала што си секогаш тука за мене. Памтиш што ми рече? Заедно во добро и лошо.