Колку само ми се гушкаш, па да ме бакнуваш, па така да ти се стуткам в прегратки и да заспиеме заедно. Дојди побрзо.
Сакам да ти го дадам светот, заслужуваш сѐ најубаво, заслужуваш веќе да не се справуваш со никакви проблеми, заслужуваш веќе да спиеш мирно, би сакала да можам многу повеќе да направам за тебе и да ти вратам барем малку од она што го правиш ти за мене.
Ги бројам деновите поминати далеку од тебе, размислувам на изгубените моменти кои можевме да ги доживееме заедно. Можевме подобро, но не успеавме. Не ми се јавуваш со денови, а потоа кога конечно ќе се јавиш, гласот ти трепери. И ти мене ми фалиш, и тоа премногу. Ми фали твојот нежен допир и твоето слатко "те сакам". Свесна сум дека заслужувам подобро, но како кога се' уште сум лудо вљубена во тебе... Ќе дадам се' од себе да ја закопам болката и да продолжам да живеам со главата крената горе. А ти чувај се.
Толку многу си внимателен, мил и прекрасен. Честитам 10 месеци, да ни се множат. Фала ти за убавите моменти. Фала ти и за денес. Те сакам.
Пак почна истото да се повторува, бегаме еден од друг а судбината не спојува... Само нека престане ова
Ми недостигаше. Прегратките. Твоите допири. Бакнежите. Насмевките. Нашите тајни. Со мене само солзите остануваат. И она мало големо симболче на нашата љубов. Ќе ми недостигаш. Знаеш. Не заборавај. Ќе те исчекувам секој ден, додека конечно не ми се вратиш.
Еее ти се омажила и женската што ти беше после мене. Бруко. Ај да видиме со оваа до кај ќе истераш. Ауу бе ти не сакаше да се жениш, сеа се сетив,, да бе.. Сори. Рече вечен момак ќе си останел пошто сите ќе си створеле фамилија и ко ќе идете на славење на матура ти ќе си бидел единствен сингл и среќен. Се најубаво, ти посакувам
Само што ќе заборавам дека постоиш, ти пак ме потсетуваш со твоите глупави пораки. Не, нема да ти се смирам веќе никогаш.Готово е меѓу нас.
Муте. Рестрикт на фб и инстаграм. Плус блок на телефон, за да не ти видам око. Замина таму негде цела недела и абер нема од тебе. Ќе си бараш некоја друга шо ќе ти дава пи*ка и нема да и се јавуваш. Чао.
Срцка, dating and romance are dead. Инаку, знаеш дека некоја е анксиозна ако те блокира после немање контакт. Исто како мене се понашаш. Ако имаш опции, гледај на забавниот дел да се фокусираш. Јас пишав овде, од оваа генерација не бива ништо. На 50 години ќе ни пишуваат пораки колку им било жал што згрешиле, оти знаеш вечни ергени.