Се каеш, знам.. Ама назад нема мил мој. Ќе си ги сносиш последиците како знаеш и умееш. Секоја одлука има своја тежина. И не заборавај, ти одбра вака. Не туку ми ќењај како пи*да, собери се и да те нема одовде!
Едвај го чекам денот кога ќе се будиме и заспиваме секој ден под ист кров, и кога ќе можиме да правиме што сакаме, без да се грижиме дали ќе пропуштиме автобус.
Не сакам никоја да не ја гледаш како што си ме гледал мене, сакам да ме гледаш само мене. Како што не можам да се замислам јас во туѓи раце, така не можам да замислам ни друга во твоите топли прегратки. Ми фалиш најмил мој...
Кога ќе пораснеш и ќе сфатиш дека за се има решение? Дека за проблемите треба јасно да се зборува, дека ако споделиш што те мачи можи ќе можам да ти помогнам? Јас не сум баба Ванѓа да ти читам на гравче и да знам шо те мачи, какви мисли имаш во главата. Кажи, ќе најдиме решение. Во најмала рака ќе те ислушам, последно ќе ти е верувај...
Душа си ! Со истото старо оружје се обидуваш нова јас да повредиш … Уште ќе ме убедиш дека го заслужувам тоа како си тргнал…. Генијално ! има ли пониско од мажи што не знаат да дадат внимание на жена , прашај си се сам некогаш …..и тоа на онаа која им значи ама се пички да си признаат !
Да бев Ван Гог меѓу ѕвездите ќе те насликав. Тогаш немаше да ја имаме ѕвездената ноќ, туку ќе беше сончево утро. Пошто си ми сонце, ама тмурно е и облачно деновиве
Да не си дел од мојот живот и да не си ми толкава подршка и потпора јас не знам дали ќе го преживеев овој суров живот. Ти благодарам. Најдобриот сопруг си