Грда ти е новата женска. Фала. Чао. И немој ни да ме погледнеш поќе, молимте, си имаш што да гледаш. Фала, чао, пријатно.
Да не те сретнев тебе никогаш немаше да дознаам што е тоа љубов. Секој ден со тебе ми е посебен. Исполнет. Малку е да му заблагодарам на Господ што тебе те стави на мојот пат за да ми бидеш животен сопатник. Се прашувам некогаш да имавме здравје каков ќе ни беше животот? Сигурно целосен. Без ништо да ни фали. За тоа што за само здравје ни фали за да имаме се.
Едвај чекам да се спасам од тебе и од твоето лажно лице...паѓаат маските полека...питај бога колку се.
Да даде Господ да ти бидам вечна казна. Цел живот да се будиш покрај мене, или пак уште подобро да ме гледаш среќна пред твои очи со друг,и да не смееш да ме допреш. Пак ти ќе молиш ѓубре скапано E sad pocinje kolo idiote
Велат ако мажот е сакан он сака двојно повеќе.Вистина било! Сакаш сакаш силно сакаш те сакам и јас тебе од овде до вечноста
Проклет да си Проклет да си билион пати... Ме направи да се плашам од помислата да се вљубам,а тек па вљубување... Веќе некое време сум покрај него ,да подобар е можеби не поубав ама душата му е прекрасна. После тебе мене тоа ми треба ,не ангелско лице со душа на ѓавол - како ти. Туку некој како него ,но твоето дело е тука. Секогаш кога ќе полетаат пеперутките, Секогаш кога ќе посакам да се препуштам излегуваш ти... Си викам присети се последно кога се препушти колку те спуштија... Ми се случи тоа што најмногу го мразев - поради еден сите да ти се одмилат ,дали е тоа фер ? Проклет да си и од мене и од него а и таа еден ден ќе го помисли ова ! * напишано оддамна ,за еден бивш. Не знам зошто кога го прочитав ми врати спомени. Па не сакав само да го фрлам ,нека стои еве тука Не се чувствувам веќе вака ,но ми се допаѓа напишаното
Овој период, пред една година, се молев само да бидеш добро, па макар бил и далеку од мене. Сега немам право да се жалам што те немам. Добар си, а тоа е најважно.
Таа го живее сонот кој јас го сонував. Те има тебе и се што некогаш јас посакував. Грев е да градиш среќа на туѓа несреќа. Грев е да се ситиш на болка што ти си ја предизвикал. Ама еден ден секој грев ќе се исчисти, секој ќе плати за стореното. И таа среќа ќе ви се удри од глава, ќе тресните на земја и двајцата и нема да знаете што ве снашло. Јас нема да правам ништо, веќе дигнав раци од се. Ама Бог ќе се потруди да се подмират сите страни, цврсто верувам во тоа!
Ајде заврши со работа и дојди си домче на топли печени костени успат земи некое благо винце да помине настинкава.
I would stay forever if you say Don't go.. Ахх, колку само сакам да го вратам времето, да вратам една година назад. Никогаш не би те оставила.. Каде ми бил паметот тогаш си велам сега, но и самиот знаеш колку бевме токсични, колку не ни одеше последната година.. толку љубомора и бес не бев видела во тебе.. Премногу беше добар, премногу.. колку само се сакавме, планиравме иднина заедно, соништа имавме ејј.. 7 години заедно и накрај сето тоа пропадна во вода.. Зошто мораше да биде вака? Една година помина одкако се разделивме, а денес ми фалиш премногу, колку само ми фале твојот поглед и твојот глас, а па твојата прегратка... How to get over it..? Знаеш ли дека јас сум таа зад тој непознат број, за само да ти го слушнам гласот на 1 секунда.. Одкако се разделивме светот ми се преобрна, и во најтешките моменти те немав тебе, а ми требашее.. wish we could go back And remember what we were fighting for.. [FONT=Programme, Arial, sans-serif]Знам дека направив грешки и јас, извини.. Знај дека никој неможе да го заземе твоето место, барем досега никој не е, а пробав, дозволив некој друг да ми влезе во животот, мислев дека те заборавив, дека те преболев, но не било така..знам дека не е фер кон него.. Недостигаш премногу.. Колку само сакам ова да ти го кажам лично тебе.. [/FONT]