НИЕ-колку волшебен збор,кој ми го скокотка срцето и надразнува мозокот со серотонин. Срамно е колку ми требаш.А јас сум голема бесрамничка кога си ти во прашање .
колку и да сум тажна ти само знаеш да ме насмееш а кога ќе ме прегрнеш се топам миличко остани со мене и покрај мене едноставно секогаш биди тука...
Што и да се случи, што и да ти кажам, што и да направиш, јас пак ќе те сакам... можеби нема да бидам со тебе, ама ќе те сакам.... Таков каков што си.... затоа што кога би било подобро не би било волку прекрасно...
Многу сум му благодарна на Господ што те чуваше и што слета безбедно.. Ќе те чекам!!! Ах веќе ужасно ми недостасуваш.. Што би јас без тебе во наредните 2 недели ????????
Таква сум, твоја сум и ничија друга. Сакам со сета душа и срце. Но, таква сум... Далеку од едноставна, далеку од совршена, далеку од стандардна, далеку од обична... Само ти знаеш да живееш со мојата комплексност и мојот револуционерен дух. Знаеш кога да се повлечеш... Знаеш како само да ме погалиш со раката и да ми кажеш дека го прифаќаш целото мое битие. Ма, колку и да тоа јас велам дека е несовршено, за тебе е повеќе од совршено. Самата не се разбирам... Самата не се прифаќам... Но ти ме разбираш и ме прифаќаш. И уживаш во мојот креативен хаос. Останувам без зборови. Јас, останувам без зборови. Гледајќи те, чувствувајќи те, сакајќи те...
miss miss you.... Spoiler и да не е твојот ѕид на фб не би знаела шо да слушам,ден и ноќ на секое логирање јас клик на твојот профил...опседната сум со твоето фаценце http://www.youtube.com/watch?v=tSkyFQh3MH4
Што да ти кажам? Да ти кажам дека те сакам, тоа го знаеш... Да ти кажам дека си најдоброто што ми се случило и тоа го имам кажано. Затоа ќе ти речам фала ти за се, прекрасна личност си и фала што си со мене толку долго време, обично сите се откажувале до година дена максимум Ќе ти го кажам и овде она што ми стои на статус цела година и го немам тргнато... Те сакам засекогаш, муце мое мало
Убави сте ми такви заљубени, мило ми е кога ќе читнам некој заљубен вака се радувам, милина за читање заљубенковци . Е сега од друга страна, очигледно јас уште не знам што е љубов, се било залажување бе, што сме знаеле ние на 14,15 години што е љубов, ќе се стопиш со еден бакнеж и едно гушкање и тоа било љубов, КАКО ДА НЕ ! И тоа е љубов, не викам не, ама љубов е и НЕШТО ПОВЕЌЕ ОД БАКНЕЖ И ГУШКАЊЕ... Љубов, љубов иако сега си за мене недостапна, јас верувам дека ти постоиш и само со мојава верба знам дека еден ден ќе те пронајдам. Всушност јас сум заљубена, толку се сакам себе си, што изгледа за секого сум недостапна или им е страв да ми се приближат?
ќе ти правам тортура,ќе ти правам се што сакаш,ќе те гушка,милувам,бакнувам,ќе заспивам до тебе,ќе се будам со тебе.се за тебе само кога ќе те видам,твојата работа ме излудува
http://www.youtube.com/watch?v=GNlTenyS2Fw You're my Honeybunch, Sugarplum Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie You're my Cuppycake, Gumdrop Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye And I love you so and I want you to know That I'll always be right here And I love to sing sweet songs to you Because you are so dear..
Божеее во што човек-нечовек прерасна... Воопшто не си во право и престани веќе еднаш да глумиш лудило пред другарите, затоа што не ти личи на годините...Искрено, ме замараш и не барам да ми докажуваш, многу добро знам што ти е. Не те тепала мајка ти доволно како мал, а после ќе ми кажеш дека си реален. Се си, само тоа не си. Многу ме нервираш!