Дали то љубав прави од нас слабиче ил можда само тако изгледа ал кад те видим мени треба пиче у очи да те погледам
Уште малку остана и ќе те видам, уште една далечина ќе пребродиме.. Колку само ми требаат твоите прегратки и бакнежи овој период. Најмил мој.
"дали то љубав прави од нас слабиче"... Ете кога се спомна веќе погоре. 8 години поминаа од тогаш од кога го слушавме цел албум по 5 пати на ден в кола. Знам... Се знам... И многу размислував... И пак е се исто. Ваљда ми поминале годините па сум залегнал и отупавил. Чувај се таму кај што си, среќни празници и во радост врви ги...
Велат дека тој синоќа што си го сонувала, за тој ќе си се омажела. Е сега, јас МИСЛАМ, ама само милам, дека тебе те сонував. Не сум сигурна, не се сеќавам добро.... Не знам дали да се плашам или радувам за тоа.... Можеби и не е вистина, нели? Замисли, јас и ти. Уф, дури самата помила е непријатна.
Драг мој Д......, те замолувам со последниот атом во моето тело, не ми играј рулет на живците.... Немам уште многу трпение. На крај ќе се скинат конците, у тогаш те уверувам дека ти ќе го извлечеш најдебелиот крај. Последиците ќе бидат фатални а мене нема да ми чуе за тебе. Со многу љубов и трпение Синооката
Не ми се нервирај веќе, се ќе си биде, заедно ќе најдеме решение за се..Кога ме имаш мене, никогаш не си сам, во ништо...
Previse ti se rasfrliv so emocii, ne znam dali vredese, dali vredi i dali kje vredi. Iskrenosta skapo me kosta vo zivotot, ne znam da skrijam custva. Me teras da bidam laden da bidam kako tebe a ne sakam, ne sum so kameno srce ali okej kje probam i taka, ako ne biva ne bilo sudeno. A bi sakal da uspeeme tikvo edna, mi ja “poremeti strujata” vo mene. Losha si, pak “te sakam”.