Не можам да си поверувам што се случува. Сакам да ти кажам толку многу работи, сакам да те видам, сакам да те гушнам. Ми го разубавуваш секој ден.
Си се развел.... Би лажела кога би рекла дека не ми се веруваше кога дознав.... Колку и да звучи нечовечно, ама знаев дека така ќе завршите, знаев дека не си среќен.... Само не очекував дека ќе е толку брзо... Жал ми е што мораше да испадне вака. Она што не го сфаќам е како ти, кој што толку многу се трудеше да ме извадиш од врска во која бев физички малттетирана си и го направил истото на неа.... Не знам што ти се случувало, дали си променет, што те навело на тоа ама сум изненадена од постапката.... Знам дека се ми изгледаше како нешто на кое си приморан, ми изгледаше како да си со сила донесен и дека правиш нешто само затоа што ете другите очекуваат од тебе, дека така мора ама ни тоа не е оправдување за постапката. Кога ја слушнав причината се шокирав. И искрено се разочарав зошто си се довел во таа ситуација да кренеш рака над женско ако толку многу ме бранеше од такви ствари и ме советуваше да ставам крај на таква врска за да и ти некоја ја доведеш во иста таква состојба Би сакала да можам да поразговарам со тебе, да те сретнам некаде. Затоа што ми фалиш, многу ми фалиш...
Сакам да продолжам со животот, но длабоко во себе јас се' уште имам надеж за нас. Некаде се' уште постоиме, само не тука и не во овој момент. Верувам дека во некој друг паралелен универзум сме среќни заедно, онака како што секогаш не замислував.
Ти благодарам што се грижеше за мене и заангажира (иако ти е то професија) да ми помогниш, го ценам нештото...
Еднаш ти реков : “Од оваа љубов мислам сила имам планини да поместам “ и ги поместувам од инает сега , од болка , од непреболен гнев …. а никогаш не требало … и сега не треба …
Од љубоморни другарки не можам дечко да си фатам. Или можеби не сум доволно убава или атрактивна. Нема ништо попривлечно од пријател со чоколада. Замислете некој мене ми се допаѓа а, не го е забележал тоа и ми раскажува: "еве ние тоа, се зедовме и полека, полека ќе си врви е по патот...ние тоа си одлучивме...си се сакаме многу..."а, Цеца Ражнатович проба и со други дечковци ама, ништо не биде...и јас исто и со мене се случи...пробувам многу пати со момчиња ама, ништо не ми се случува...не знам во што е проблемот...се некако не бидува...не ми успева...не ми поаѓа, не ми оди од рака...јас не сакам да ми се додворуваат некои зафатени кои имаат многу лоши жени под рака и они ги испраќаат овие несвесни глупи на некој си начин и си бараат разонода...да си имаат конкуренција и да не им е досадно во врската или бракот на веќе свршени, верени...
Бајаги си се преценила девојко Спушти се малку на земја и може тогаш ќе гледаш со поинакви очи на околу
Мислам дека успеа да ме запознаеш во овие 7 години и точно знаеш што може да ме израдува најмногу! Направи го тоа, исполни ми ја желбата! После тоа ти ветувам дека мед и млеко ќе сум и јас и ќе се скротам.
Еден ден неќам да сум без тебе. Сакам да те мирисам, да те галам, да ти готвам, да се грижам за тебе. Да те гледам секогаш среќен и насмеан. Тоа убаво лице мора само да се смее
Сакам да ми пишуваш СМС со текст"Те сакам" сакам да ги слушнам тие два збора од твојата уста...сакам да ме прашуваш "каде си? Ќ, Каде беше?, Што правеше денес?"...и тоа она малку љубоморниоти од љубов..