Сдтк... Јас само имам слика на таа што беше додека беше моја. Таа ми недостасува! А, којзнае која сега се крие под твоето име и живее во тебе. Неа не ја ни познавам сигурно ..
Те сакам многу најмногу на овој свет. Жал ми е што е друга покрај тебе. Јас секогаш ќе те сакам најмил мој
Знаеме и двајцата за што станува збор. Знам дека знаеш дека знам. Ми одговара ова во моментот, а и на тебе. Те разбирам, не дека не, ама ти фали свесност да се соочиш. Ќе биде.
Иако долго време те немав видено, во последно време често ни се спојуваат патиштата, ти светат очите кога ќе ме видиш, и мене ми е жал ама тоа е ,ти имаш друга, таа како и секогаш ме гледа со омраза, не ми е гајле. Јас уште те сакам и знам дека ќе останеш онаа љубов која никогаш не се заборава, оној на кој ќе мислам додека сум со друг, ама да ми предложиш да бидеме сега заедно мислам дека не би прифатила, иако знам како ме болеше се по тебе.
Ех да знајш како будалче какви рилс гледам шо не ти праќам. "Буквата __ е заљубена во тебе" "Буквата __ уште кога те виде прв пат те забележа" "Буквата __ те мисли" итн. И нормално е твојата буква. Ко да не е алгоритмот зад се ова ама мојот делужнл ес ќе верва дека е судбина.
Дали е права љубов или не,не знам,ама осеќам дефинитивно дека ТИ си,ТИ си тој што ми покажа дека љубовта не треба да се бара,туку се дава кога стварно некого сакаш. Затоа некои луѓе се шкртнати! Знам само дека сме луди и двајцата,и ми фали галењето,едвајјј чекам да дојде Сабота (луди сме,исти сме и тоа е супер)
Не заслужуваш ти некој што те сака ,ти заслужуваш само особи кои ќе ти бодат нож во грб оти таквите ги цениш.
Требаше да бидам похрабра со тебе ама не се секирај, патиштата повторно ќе ни се вкрстат, а тогаш ќе бидам посигурна во нас. Ми фалиш Е