Посакувам да се врати времето кога беше лудо вљубен во мене, ми правеше муабет со часови, чекаше пауза од 5минути за да ми се јавиш. Признавам не го ценев сето тоа и сега ми е ептен криво. Да можам да го вратам времето ама ете не можам....
Ноќта кога те оставив беше најдобрата моја одлука, излегов од лавиринтот токсичност кој ти го создаваше. А сега, тркалото се врти и трчаш по мене. Ако, прави го тоа само што јас сум сега таа што те игнорира и не те рецка, ми одговара. Кога ќе најдеш некоја како мене, да ми се јавиш и да ми кажеш, баш ќе ми биде драго.
А бе дечко види, мож да ми ги игнорираш пораките 22 часа, ама не моеш во живо да ме игнорираш. Како бе само тебе те сретнувам....еее гледа Господ... Пак ќе ми наведниш гла, да знаеш! Сеа веќе си го кажа карактерот. Мочко еден, дете недораснато едно... А бе немојш за малио прст да ми се ватиш, ај. Иначе, нарочно ти свртив глаа. Седи си со другарите, слободно.... И сеа као јак к*рац се праиш оти не ми враќаш? Леле фраериште.
па ти не си свесен какво друштво имав и имам јас глупаку еден. Друштво на кое јас му свртев грб две ипол години ради таа говно врска со тебе, никаква,токсична, лажна, цело време си ме лажел дека си сериозен…. Друштво кое повторно ме прими меѓу нив друштво кое го склонив од себе ради тебе во кое исто така имам бивш! Бивши за кој никад не ти споменав, бивш на кој многу му значев а мислам и дека сеуште му значам и е околу мене тоа го осеќам. Бивш кој секад тепал за мене макар и да сме биле разделени некој период. Бивш на кој не му здосадив да се забимава со мене 10год. Бивш со кој израснав…Во овој град...Ти моеш само за да сонуваш таква љубов. Е да јас сум она која неможеш сега да ме препознаеш, јас никад не ти споменав да не ти кажав дека имам бивши бидејќи несакав да ти зборувам за бивши и не сум тип шо се курчи као ти на мене што ми се фалеше и провоцираше со бившите и со друштво. Ме навреди дека јас сум повлечена и неиживеана така ли? Брате јас од коа се вратив повторно на нив не сум ти го споменала ни името твое зашо лошо ќе биде за тебе. Ете тоа е моето друштво а твоето само да те користи и да ти маане клоца а потоа ми кукаше на мене а јас бев таа која дома седеше и те чекаше доцна да се вратиш. Ти си мизерија горка! Ти никад не си ни имал друптво само се к*рчеше према мене и ме оставаше сама ради нив. Ете токму ради тоа и милион глупости што ми направи јас ќе го оставам моето друштво да те “среди” без око да ми трепне! И како пто не ми излегува таа слика од памет таа вечер, као шо ми е напукана душата верувај јас ќе се пожалам. Толку сум гневна што јас би те задавила со свои раце Ти си утепан веќе но прво карма ќе ти врати па јас ќе те дотепам на крај