па ти не си свесен какво друштво имав и имам јас глупаку еден. Друштво на кое јас му свртев грб две ипол години ради таа говно врска со тебе, никаква,токсична, лажна, цело време си ме лажел дека си сериозен…. Друштво кое повторно ме прими меѓу нив друштво кое го склонив од себе ради тебе во кое исто така имам бивш! Бивши за кој никад не ти споменав, бивш на кој многу му значев а мислам и дека сеуште му значам и е околу мене тоа го осеќам. Бивш кој секад тепал за мене макар и да сме биле разделени некој период. Бивш на кој не му здосадив да се забимава со мене 10год. Бивш со кој израснав…Во овој град...Ти моеш само за да сонуваш таква љубов. Е да јас сум она која неможеш сега да ме препознаеш, јас никад не ти споменав да не ти кажав дека имам бивши бидејќи несакав да ти зборувам за бивши и не сум тип шо се курчи као ти на мене што ми се фалеше и провоцираше со бившите и со друштво. Ме навреди дека јас сум повлечена и неиживеана така ли? Брате јас од коа се вратив повторно на нив не сум ти го споменала ни името твое зашо лошо ќе биде за тебе. Ете тоа е моето друштво а твоето само да те користи и да ти маане клоца а потоа ми кукаше на мене а јас бев таа која дома седеше и те чекаше доцна да се вратиш. Ти си мизерија горка! Ти никад не си ни имал друптво само се к*рчеше према мене и ме оставаше сама ради нив. Ете токму ради тоа и милион глупости што ми направи јас ќе го оставам моето друштво да те “среди” без око да ми трепне! И како пто не ми излегува таа слика од памет таа вечер, као шо ми е напукана душата верувај јас ќе се пожалам. Толку сум гневна што јас би те задавила со свои раце Ти си утепан веќе но прво карма ќе ти врати па јас ќе те дотепам на крај
Навечер ми е најтешко,во тишината размислувам за минатото, сегашноста и иднината. Има ли светлина во темнината?
Љубави камо да можев да ти кажам, се преселувам во близина на твојата населба, воедно да ги исчистам сите гадни спомени од овој стан. Многу ми фалиш се надевам после многу долг период повторно ќе се сретнеме. Знам дека сеуште ме следиш дознавв исто и дека си сам дознав Повеќе не ми пречи ни тоа што си гнаса проблематичен, причина поради која се разделивме но никад не се разделивме поради неверство, бидејќи такво нешто и не постоеше никад у наша врска. Кога ќе се присетам на се многу јако љубави као Бони и Клајд сме со лудо детство. Сме оставале врски само за да се споиме повторно and the end its him and i Не ми се верува љубави колку години напунивме сеуште сме истите и само Јас и Ти Доволно е само името да ми го чуеш се вадиш од патикии а исто и јас И кога не беше тука љубави никогаш не те изневерив додека сме биле заедно ти добро го знаеш тоа. Имавме многу силна врска од доберба. Знаам дека си гнаса за својот сопствен живот кој си го упропастуваш но си најбољи за мене од сите до сега што сум ги имала. Ти си мојот херој сите овие години. Би сакала да се вратиме љубави Не ме интересира досега со која си бил. Фифти фифти сме посекако. Се мрзам сама себе сега ради тоа што сум верувала на некој кој не требало всусшност. Ти нема замена љубави жалам многу жалам Извини љубави за се но не заборавај никад не те изневерив, нормално коа сме разделени да пробам со друг врска и самиот знаеш со кого и да сум била тебе не те заборавам никад За да не биде тоа така љубави најбоље да се помириме и веќе никад да не се разделуваме Не ми пречи тоа што си мафијашче битно да си лојален со мене. И да приметив дека си го “средил” другарчево наше ради тоа што се шалевме за тебе ти измисливме надимак се тресе од страв ако те споменам. Абе заборави ли он на надимакот? како така? Он многу се смееше премногу значи ,паѓавме од смеење коа ќе те споменевме љубави веќе неколку дена еве уста не отвара другарчево хахаххахахах Јас те спомнувам намерно тебе под надимакот а он кјути као говно да има у уста Зашо си го искарал љубави убаво си се смеевме на твоја сметка не беше со лоша намера тоа дека си ми одамна хаххахсха крајј…. Лошо си сватил љубави. Те сакам сеуште
Фала што ме изневери со таа плавушата додека мислев дека си зрел паметен и борбен човек што зрело и храбро ги решават проблемите околу себе а не спасот да го бара со друга. Фала што ми ја даде оваа слобода и што ми овозможи нови дружења познанства,искуства,многу шетање и авантури. Да беше ти немаше да има ништо од ова сега, тек сега се чувствувам исполнето и слободно..
Да знаев дека тоа шо ти го напишав толку ќе те исплаши,одамна ќе го напишев истото,а секако дека нема да го направам. Ах идиоте гаден,те мислев поразличен,ама ти си бил бетер,цел ден се смеам хахааааааа Сега не една,две позадини да опниш,бедо