Хехеее љубавиии мило ми е што имавме и кавгичка конечно ова ми укажува дека тиии се грижиш за мене сеуште. Не сакајќи те испровоцирав стварно. Љубави моја те сакам те скам премногу
Навистина немам зборови за ова што го имаме меѓу нас, не верував дека ќе се заљубам до толку. Ми текнува првпат кога те видов, премногу емоции имав во моментот. Времето минато со тебе ме натера да размислам за многу нешта, би сакал со тебе се, навистина си прекрасна личност. Стрпи се уште малку и ќе ни се исполнат сите желби.
Најубавите работи се случуваат кога најмалку очекуваш, така и ти ми дојде баш во таков период во животов и ми го разубави. Ме направи среќна, спокојна и заљубена, неверојатно ми е колку кликнавме и се приврзавме, колку ни е природно еден покрај друг како да се знаеме долго. Две недели поминати заедно и повторно на далечина... веќе ми фалиш и бројам денови до следна средба, се надевам ќе биде се како што планираме, затоа што јас и ти заслужуваме среќа
Sega ne,ama koga ke ostarime ke bide se,togash ke ni se naredat kockite,ama steta .....jas nema da mozam da preziveam do togash
Ако си доболно упорен ќе упецаш нешто/ било што. Со среќа пер, се покажа за онаков каков што те мислев гаслајтер, обичен маж..
Наскоро ново патување. Нов почеток. Нов дом. Доза возбуда, доза страв и огромна доза на среќа. Секогаш ти велам дека не ми е важно каде сме, важно ми е да сме заедно. Всушност тоа ми е најважно. Ти и нашето мало слатко човече, сте мојот Дом.
Се прашувам дали некои луѓе знаат колку се благословени знаејќи дека некој едвај чека да ги виде и гушни...... А ти, го имаше тој благослов... Таа привилегија да те чекам ејјј да те чекам цела година. И еј се врати,знаеш колку бев среќна? Почнавме да планираме заедно нешто, и после наеднаш да се смениш за 360 степени..... И да ги слушнам зборовите, ЈАС НЕ ЗНАМ ШТО САКАМ ОД СЕБЕ И ОД ЖИВОТОТ...
Имаш толку голема моќ врз мене што се би направила за тебе. Ајде што се шалам и инаетам таква сум али…. Те сакам премногу
Уште ми е криво што не ја испив лименката со кафе на првата средба... Знаеш, одам во маркет и ко луда се гледам во кафињата и ми е криво бе Ама затоа сокот го испив и љубоморно си го чувам празното шише, сега во него водата ми има посебен вкус