држими ја цврсто раката стегни ми ја толку многу со целото мое битие да верувам дека секогаш ќе бидеш покрај мене те сакам...
Ме изненадуваш. На убав начин. Се чудам и се смешкам под брков ми недепилиран Да, пријатно ми е. Знаеш ти тоа, и без да ти признаам. Продолжи да ме успиваш и будиш. А јас ќе пробам да го убрзам и истовремено фотографски да го стопирам времето. По мој избор, во зависност од моментите
I'm tired using technology, NEED YOU RIGHT IN FRONT OF ME!!!! златооо беее, ми требаш па....сакам да те гушкам, сакам да те чешкам, сакам да те ѓњавам, сакам да се разбудам до тебе и да е видам таков насмеан во полусон, сакам...сакам...саааааааааакаааааааам http://www3.allaroundphilly.com/blogs/r ... 20Baby.jpg Јас сакам бакнежи, сакам милувања....уствари сакам да ..... те лежам јаааааа
Би му кажала дека жалам што се излезе како што излезе и декаааа стварнооо многу ми недостига иако не ми верува со сето чекам да се вратиш
...можда би требало да бидеш мојот Едвард...а ти не си...ни фали вистинска магија, ни фали романтика, на двајцата...а мене најмногу ми фали маж кој ќе жртвува се за мене и ќе бдее деноноќно над мене. Ми фали прегратка, долга, вечерна, ноќна. Ми фалат чувства, искрени, тешко откинати и признати. Ми фали љубов. Ова не е доволно, очигледно... Жалам! Но немам храброст да ти признаам! И немам храброст да си ја насочам иднината! Барем малку... Колку смотано од моја страна, нели?!
Јас знам дека крај себе имам еден навистина редок примерок од машки пол, јас знам дека ти си мојата совршена половина, знам зошто и после толку време кога и да те погледнам пеперутки имам во стомакот. Ти си толку совршен што често морам да те допрам за да се уверам дека навистина постоиш, ни во сон не те замислував тооолку прекрасен... Остани таков каков што си, и биди моја љубов засекогаш а јас ќе бидам твојот верен ангел чувар... Те сакам лепото
OBOZAVAM KOGA ME GALIS I NAREKUVAS MAZA,SAKAM KOGA ME GUSKAS,KOGA ME LJUBIS,KOGA ME IMITIRAS HAHHAH KOGA SE PRAVIS VAZEN SO NOVITE NAOCARI,KOGA SEKOGAS ME DIGAS DO NEBO FALIS I BRANIS PRED SITE,KOGA MI VIKAS MOJA....................... TE SAKAM SO POSTOIS A JAS JA IMAM PRIVILEGIJATA DA TE POSEDUVAM [mod-kirilica:1idfaywa][/mod-kirilica:1idfaywa]
Е да бе?! Денес така ти текна да дојдеш на вежби! Мислел дека сме среда свашта! Доста глумиш, дај! Јас бар си признавам а ти се криеш како пи*ка под кошула. Е*ате мажот!
Lo que yo siento por ti, es amor Ganas que me hacen nutrir, el corazón droga que me hace inmune, ante el dolor gotas de agua dulce, rayo de sol ..
Како би те погледнала сега милно и би ти трепнала и би ти кажала „ Извини “. Кога сум нервозна шлапам глупости , брбљам ...фала што ме трпиш.
сакам да му кажам дека тој е е најомиленото машко во мојов живот,ако не ми е дечко..не ми е ни другар,нешто повеќе од љубов,повеќе..без граници нешто И му кажувам секој ден,дека го обожавам.Но нека стои и овде запишано. А тебе, тапа фраеру би ти кажала..дека те љубам,онака силно,силно најсилно. Но,не си веќе предизвик.Не си веќе интересен за да пробувам да те сфатам Сигурна јас сум во тебе,но не..сега по мое ќе биде AUuauauaua..