И после толку време, сите следни дејтови ги очекувам со нетрпение. Ти си одговор на моите молитви. Те сакам.
Сдтк.. има една песна Така е пишано ништо да не бидеме, ти без мене јас без тебе... Видиш, така било...
Ти си ми најслаткото суштество на овој свет ќе те задавам од гушкање Мече бело си ми со сини очиња Оххх неможам да ти одолеам И мн си ми секси со моторчето Ти секако си преубав и моторот одсекогаш ти прилегал уште од порано коа ми беше помалечко, нели ние од малечки си се сакаме Хаххаха љубави моја љубоморче!!!
Не верував дека ќе дојде овој ден. Денот каде што повеќе нема да се сеќавам на тебе. Останаа само спомените, дури и во нив ликот ти избледува. Се сеќавам, на насмевката, на експресиите и гримасите. Поминаа две лета, не знам дали ќе го сетам ликот твој, доколку пак го видам. Некогаш тој лик и во мрачна темнина го препознавав. А многу солзи пролеав за нешто што можело да се заборави. Ех животе мој, колку си чуден.
Лелееее си ми ги броел саатите кога сум искочила и кога сум се вратила Кафе не се пиело 3саати Љубоморче
Кога некој ми рече- замисли си желба ајде …. горчина имам за сите глупаво фрлени желби за тебе кои ми прелетуваат низ главава веднаш …. Ме потсетуваат дека ме помина и љубовта , ме помина и каењето , ме помина и љубомората, помина и омразата и лошењето, помина и горчината за фрлената деценија , и сега што остана од фрлените желби …што остана од таа јас …
Дали знаеш колку ми е драго што те имам до себе овие времиња? Најсигурно се чувствувам впиена во тебе. Не постои поубав пејсаж од тој во твоите зеници, љубов моја. You have my heart And we'll never be worlds apart You are my star
Слушаш ли? Сè што не знам да ти искажам Правам сè Само да не те повредам Никогаш и навек твој Доволно за сиот живот мој Усни да ти бакнувам Нежно да те прегрнам Да ти признаам љубена Дека си ми сè Срце не се лекува ќе те сакам довека.
Би му кажала дека е најдоброто нешто што ми се има десено и дека премногу сум благодарна што ме пронајде и засака таква како што сум. Го имам најдобриот дечко на цел свет кој не само светот, туку и универзумот ќе ми го донесе. Те сакам најмногу.