Знаев дека ќе се вратиш! Знаев! Уште па се врти да ме види еј и заобиколи на кружен, пак да ме види. Идиот! Лигушко! Не ме гледај. Шо сакаш од мене? Која дрскост ја имаш? Да напоменам, ми рече : Оди мажи се, најди некој. Јас не знам што сакам од себе и од животот. Да,плачев и се ти изнакажав и те толерирав и толерирав и ми пукна филм. Ете ти рестрикт. Нит да ми гледаш стори, нит да ти гледам. Ти текнува на гордоста твоја? Кога те барав, ти пишував пораки? Кога не ги гледаше? ЌЕ МИ ПАДНЕШ В РАЦЕ, ДА ЗНАЕШ! КАРМА! Остани си со другарите и излегувај си со нив. WORLD PEACE!
Најголемо изненадување ми приреди денес душо моја, ќе ми дојдеш пак и тоа кога најмногу ми фалеше твое физичко присуство и кога си ми најпотребен. Едвај чекам да дојде викендов и да ти заспијам во прегратка, те сакам
If I were to die this mornin' Would you tell me things that you wouldn't have? Would you be my navigator? Would you take me to a place we could hide? Бројам сати додека те видам пак. Кога не со со мене среќата во животот ми згаснува, ти си мојата подобра половина, ми го разубавуваш животот и му даваш значење. "Те сакам" губи смисла во споредба со моите чувства кон тебе. Срце мое.
Љубави знаеш ли дека од сите мои бивши само ти не личиш на педер прав муж си! Не ја криеш љубомората, идеш и го кинеш у моментот иако знаеш дека јас мавам корпи и не би те заменила со никој Ме сакаш и не ме даваш како мало детенце
Pominaa 6 meseci.. kako vcera da beshe momentot koga se razdelivme ne znaev sto custvuvam si rekov ke bide bolje kako sto pominuvaa denovite pocna sekade da te gledam sve sto pravev kade i da idev ne potsekase na nas prva ljubov, prvi spomeni, prvi bolki.. morav da se odalecam od nas za nase dobro i nasha idnina znaev deka ljubovta e bolna zatoa i ja izbegavav ali ti beshe taa sto ja dobi sansata prvata sto ja zasakav i bukvalno sve uste go pamtam naseto prvo iskacanje site dobri i losi spomeni ti posakuvam sve najdobro i fala ti za sve
До бившиот: Те мразам, ниту па ми фалиш уопште уште од истиот миг кога ја видов таа слика пред моите очи, истиот миг ми изчезнаа сите чуства кон тебе А те мразам бидејќи не си човек, таквиите као тебе брзо ги заборавам и не се ни замарам. Само ми беше криво првите две недели бидејќи многу уложив во тебе и врската, зашо сум се трудела А за тебе нема што да ми е криво НЕ ВРЕДИШ Не ти отварам сториња бидејќи не ме интересираш, не се замарам разбери! Ти турив пепел одамна До мојот сегашен (старо нов би го нарекла бидејќи си се смиривме повторно ) : Прв дечко си ми од моето детство дај боже и последен. Амин! Те сакам од дното на душата и сега ми е многу јасно дека нема подобар од тебе. Ова ни е 11та година веќе љубави ти ја посветувам песнава Љубави ме изненадуваш стварно, досега друг да беше би бил веќе женет, а друга на мое место можеби мажена со деца, тоа значи дека ние сме створени еден за друг Скопјанче мое слатко Ти си причината што го сакам градот, иако и јас имам жичка со овој град но причината си ТИ за се! My sexy biker
Среќа што се појави во мојот живот,иако не си ми суден .Во погрешни раце завршив јас ,а ти во студени прегратки .
….Оти најболни се оние љубови Кои недовршени останале Во кои кавги немало Ниту лош збор се изустил Ама некако сме се изгубиле Како во два света засебни….
На бившиот: Хахааааа со мадето од веспа сега си исто као мојот бајкер ф***п само од али експресс со фреее шипинг Сељо еден! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХАХХААХАХАХХААХА Неможеш да му се фатиш ни за К*рот! Ма извини ама така е!
Денеска и е роденденот на една моја бивша, бивша што се испосра на сета врска и на мене, но никогаш не ме скрши на ниво да не верувам во љубов и во женa... Не заслужуваш ни да помислам на тебе, ама ете останато во некоја фиока ми е во мојот ум...