Ти благодарам за подарокот, ми значи... Вчера и денес, две нешта се поклопија и се склопија коцките на место
После тебе не верувам повторно да се вљубам. Би било лудост да се вљубам по втор пат лудо. И не сакам не само што не верувам. Ти си го продолжи твојот живот а, јас си го продолжив мојот. На прагот сум целосно да те заборавам. Експерт си за сериозни врски. Кога се посветиш на нешто целосно се посветуваш. Јас не сум таква и го сакам и ценам тоа кај мене. Уште малку четириесет години ќе наполнам паметот не ми доаѓа. Таква сум. Млада во духот. Кога започнувам било каква врска тука не престанува ништо. Не прекинувам со остатокот од светот. Би се прошетала со тебе за рака доколку ме сакаше. Но, ете не ни било пишано.
I want my kisses back, I want my kisses back I want my kisses back from you Kisses back, I want my kisses back I want my kisses back, I want my kisses back from you I want my kisses back, I want my kisses back I want my kisses back from you Kisses back, I want my kisses back I'm takin' all my kisses back I want my kisses back from you............
Bi mu kazala deka eve i pominati tri godini jas imam nekoi cuvstva sprema nego ijako nisto ne sme imale osven sto rabotevme zaedno i koga svativ deka imam cuvstva za nego on si dade otkaz otide da raboti vo stranstvo i ovoj mesec bese nie koga se vidovme posleden pat pres tri godini
Ќе помине, ќе ме заборавиш, и онака јас и ти немавме иднина и нашето беше осудено на пропаст уште пред да почне.. А и не е дека имаш друг избор освен да ме заборавиш..
Ги прегрнувам спомените. Има некој во нив кој веќе го нема, И јас сум во нив, Таков каков што не сум.