-Таа, синоќа направив нешто многу лошо, -Тој, Што? -Таа, Те изневерив, -Тој, Опуштено, направив нешто полошо, -Таа, Што, -Тој, Седнав дома и ти верував.
Ти напишав песна! Знам дека никогаш нема да ја прочиташ, нема како... Ама јас ти напишав. Само ми дојде... Инспирација ли е, шо ли е....
Ме гледаш како секој ден ми е полошо и ниту еднаш не ме праша како ми е, Јас и при најмала промена во твоето расположение секогаш ти кажував ке биде подобро. Е тоа е разликата меѓу нас двајца.
Навистина ме интересира шо мислиш за мене, да имав супермоќ да читам мисли подруго ќе беше.... Вака немам, па мора ама да си кажиш.
Џабе тинтрам лице и правам скинкер бебо, ако имаш толкава брада. Едвај чекам петок и да ме скокотка брадата.
Тоа беше едно од најубавите нешта што некој ми ги кажал. Толку прекрасен комплимент, дури не можам да поверувам, а знам дека е најискрено.
Зошто седиш со неа кога погледот на сликите настрана ти бега?Што се филмираш со сликани нозе од вас двајца на профилна, никогаш нема да ми стане јасно.Таа не е жена како мене,гледам те врти како сака,нели не сакаше лигавење,сега такви надимаци си имате,цц не можам да те смислам не две лица,и самиот не знаеш колку лица имаш.Не и лајкуваш на твоите постови кога коментира,не ти е битна ниту интересна .Ќе се сеќаваш на мене додека си со неа ,и уште полошо не ми е криво за мене ,туку за тебе самиот што незнаеш што правиш повеќе.