Благодарам за убавите времиња но секогаш ќе го правам она што мислам дека е добро за мене. Ако не можеш да се справиш со тоа, тогаш е до тебе а не до мене. Животот е краток за да жалам за моите одлуки
Во денови кога сите ја сумираме годината што е позади нас и кога го сумирам роулкостерот од година кој го поминав, падовите и подемите во кариерата, балансирањето и одењето по жица со своите емоции, со стравот, непознатото, самотијата и насмевката, кога ги суморам непознатите во равенката на животот која морав да ја решавам сама молејќи со поглед за совет, за насока, за грижа, за малку смореност на мислите, најголема победа ми е конечното преболување на тебе. Победа ми е конечното трезвено погледнување на реалноста, на тоа дека никогаш не си ме сакал, победа ми е соочувањето со тоа како си ме третирал, што сум заслужила, а што добила. Победа ми се одбиените понуди за да те сретнам и да ме допреш, и трката никогаш да не те видам. Победа ми е конечната смрт на копнежот во мене за тебе. Победа ми е летањето со балон и исфрлањето тебе од мене веројатно од него. И можеби кога не мислиме - тогаш ни се исполнуваат некои одамна посакани желби!
Јас ти правам намерно прекршок љубави а потоа ти се предавам! Уапси ме! Ставими лисици! Дојди само тебе те чекам со моторчето