Поминувам денес покрај бутик со венчаници и ми текнуваат моменти кога насмеани од уше до уше мечтаевме за нашата свадба и како би ти стоела венчаница.. Изгледа за мене таа венчаница никогаш нема да ја облечеш, можеби нема ни да видам како ти стои. Се надевам ќе бидеш среќна со тој за кој ќе ја облечеш..
Те сакам, не ми се верува дека се појави во мојот живот кога бев во лоша состојба на емоционално ниво. Сеуште не ми се верува, како да сонувам... се надевам дека ќе сме вака среќни засекогаш
Имам шпиун сега јеее Одамна не сум имала така другарка за шпиунажи ама ете сега Убаво башшш….. Доста на мене шпиуни ми беа праќани на мене од бившите ете сега и јас малку да следам кој што прави
Дали некогаш помислуваш на мене? Дали барем една секунда се запраша кај сум, што правам, како сум? Дали ти фалам и неможеш да дишеш како јас без тебе? Мене паметот и срцето ми се кај тебе, а тука живеам само како фигура. Живеам само со надешта дека еден ден пак ќе бидам со тебе, само тоа ме држи во живот. Илјада прашања ми се вртат во главата за кои не сум сигурен дали некогаш ќе добијам јасен и искрен одговор од тебе.
Се изморив да се борам со тебе, разбрав дека неможам сам да ја спасам врската, ако сакаш можеш да ја смениш страната да дојдеш и заедно да се бориме да ја спасиме, ама јас на таа страна неможам да дојдам и да ја уништувам уште повеќе, едноставно ќе ја предадам борбата. А ако некогаш посакаш да стоиш на моја страна дојди ќе бидам многу среќен.
Цел ден ми беше депре ради тоа што те сонував и се разбудив со помисла на тебе. А замисли секој втор ден ми идеш на сон страшно…. Мн чудно 12 год ова се дешава зашо другите бивши не ги сонувам.. Мн јасно, затоа што се појавуваш пред мене и си играме скар смир со години. Недај боже да се омажам некад ќе ми ја расипеш свадбата гарант Ќе слеташ со некој хелихоптер одозгора биче п*здарија…
Остави ме на мира те молам! Продолжи си го животот како никогаш да не сум постоела. За џабе се уништуваш и трудиш да бидеме повторно заедно! Остави ме те молам.
Ме освојуваш и топиш секојпат со твојата слаткоречивост На твоите топли слатки зборови, не можам јас да одолеам и да сакам, ме допираат длабоко до срцето. Ни секунда, ни милисекунда не може да пројде, а да не те помислам Зависна сум од тебе, признавам Дефинитивно една од најубавите работи во животот што ми се случиле, си ти. Нетрпелива сум во врска со иднината што ни претстои. Ние - само ти и јас. Те обожавам златичко Верувај дека сите овие зборови се ништо во споредба со тоа што јас чувствувам, и ти што заслужуваш.
Да те видам и гушнам само, се би дала. Знаеш, можеби пак ќе вдишам, зашто од тој ден веќе не дишам. Знаеш ти, кажав се јас...
Зошто си ми толку чуден… Зошто едноставно не можам да сфатам што сакаш? Дали стварно си заинтересиран за мене или само тепаш досада? Зошто не најдеш повеќе теми за разговор? Дали едноставно си таков карактер што не се допишува баш или не сакаш, стварно си ми специфичен. Зарем е доволно да ми пишеш само, и јас покажав интересирање со тоа што те додадов за пријател, мислам дека треба да се потрудиш повеќе…
Биравме зедно нокти а незнаев дека ги бирам за да се омажиш со друг... Бидете најсреќни.. Се надевам ќе те чува и сака... Исполни со него се што сонуваше со мене..
Добро е да имаш пари и работи што можат да се купат со нив, но исто така е добро од време на време да провериш дали си ги изгубил работите што не можат да се купат со пари.
у пм колку болеше да те видам пак и да ти кажам дека уште ги имам чувствата од пред една година.те сакам бре
Дојдов за последен пат да пишам тука за тебе, некој следен пат може ќе пишам ама за друга... Те сакав на начин на кој никој неможе да разбере, осеќав дека ме сакаш и ти... Незнам што сакаше од мене незнам кој е виновен искрено... Ама едно нешто знај јас додека бев со тебе друго женско немам погледнато.. А ти ме изневери, се омажи со друг додека правев планови како да се смириме, мислев дека е недоразбирање и ќе најдеме начин... Додека мене љубов ме нарекуваше и него исто... Не изневери двајцата во исто време.. Знаеш неможам него да го обвинам дека те украл од мене и дека се вмешал во нашата врска можеби не ни знаел дека си со мене... Можеби никогаш и нема да дознае или си му направила филмови дека сум испаднал најголем идиот.. Сигурно и тој молел да те добие како јас што молев, бог те даде на него... Нека те чува најубаво. Гледај истото да не му го направиш и машките срца се кршат.. Нема да те барам за да не се мешам и да не ти направам проблеми, ако си ти среќна мене доволно ми е... Не кажувај му многу за нас нема да разбере не верувам дека сакал или ќе сака некогаш така за да разбере... Можеби сакаш некој позрел, можеби сум премногу млад за тебе... Не треба да те мразам ни тебе ни него, можам само да ви посакам да бидете среќни.. Ако се покаеш едне ден за него сети се колку те молев да останеш, сети се колку се трудев, сети се како те чував, како се грижев за тебе... Мислев да те чекам ама кога си веќе мажена многу се мали шансите да ми се вратиш... Ќе најдам јас срце кое искрено ќе ме сака и ќе ми подари вистинска љубов... Ќе најдам дупло подобра од тебе, а ти ме замени мислам дека со полош од мене.. Ќе се молам за твоето здравје и среќа, најубаво нешто да направиш за некој е да се молиш за него.. Од денес одлучив да си ја арам среќата на друго место... Одлучив да напрам нешто за една личност кое мислам дека многу ќе и значи, одлучив да дадам шанса да запознаам подобро некој друг, можеби како тебе никој нема да сакам, ама онаа што ќе ме сака и чува така како јас тебе ќе се потрудам најмногу што можам околу неа.. Тебе ти посакувам многу среќа... А ако случајно некој ден разбереш дека е погрешен за тебе и не те чува бегај додека е време, кога можеше да остави некој што те чуваше како кралица ќе можеш и идиот... Се надевам не е лош човек, кажи му нека ми те чува.. Те сакам.
Кога сите овие прашања би му ги поставила на него лично и кога би му дала "ишарет" верувај би добила одговори а тој би бил повеќе мотивиран и би се потрудил повеќе околу тебе. Со среќа.