Слатко бајадерче сум ти била а? Ти што си тогаш, пошо не си по благото, и само го хејташ? Посладок си ти Веќе ништо не ми е побитно од тебе Те обожавам најпосебен мој
А ти, одамна не ми текнало на тебе само сакам да знаеш дека многу сум хепи и пуна самодоверба А ти си многу мизерен и греота
Го паметам моментот кога ми кажа Те сакам. На еден од нашите дејтови во Центар. Ме испраќаше на автобус. Беше нервозен но и одлучен да ми признаеш и со зборови како се чувствуваш. И сега неколку години подоцна ги слушам зборовите Те сакам и од нашиот син. Such a wholesome feeling.
На некој некогаш не му е лесно да остави некој што му значел. Ако некој се трудел да не те изгуби значи дека многу си му значела. Оној кој те сака ќе даде се од себе до последно ќе се бори на 1000 начини ќе се обиде да не те изгуби. Само ретко кој го цени тој труд денес..
Значи да зборам со тебе е исто како да зборам со зид.Ме разбираш ама не е тоа доволно.Цело време градиш зидови
Месецов 15 ка јубилејна љубов. И пет претходно, та 20 години. Повеќе од половина од мојов живот сум со тебе, и никогаш тоа не би го сменила. Да бирав одново, пак ќе беше ти, секогаш ти. Едноставно ти си мојот столб, мојот дом. Те сакам, си знаеш.
Леле постов Душа ми се топли кога ќе видам луѓе кои се толку години заедно и уште си се сакаат и си се чуваат. До стотка да терате заедно.