Една работа е да постои како идеја можноста да си со друга а скроз друго е кога ке те видам со таа друга психички не сум спремна за тоа
Te sakam premnogu no mnogu me povredi ne velam deka i jas nemam vina za nekoi raboti no ti se premnogu smeni i mi zabi noz bo grbot so moja bliska drugarka otkako raskinavme mi go napravi toa no pak te premnogu sakam cuvaj se.
Кога и да те погледнам во очи, твоите очиња ми велат "дома си". Ти си дел од мојата душа, таму длабоко од каде што доаѓа мојата љубов за тебе а твојата љубов ме исполнува со топлина што ја имам во секој дел од мене. Секој миг поминат со тебе е како песна која не престанува да свири како оние нашите најомилените. Кога ги допорам и држам твоите нежни рачиња е исто како да го допирам сонцето, додекa твојата мека коса ме носи далеку во рајските градини каде што насекаде мириса на мед и млеко.. Те сакам
Не можам да опишам колку многу те сакам. Овие седум години поминавме низ толку работи, пораснавме заедно и види нѐ сега, ги чекаме нашите две принцези кои од нас ќе научат што е љубов и треба да ги водиме низ животот. Свесни ли сме што нѐ чека? Не знам, многу пати во последно време се прашувам со што те заслужив и иако имам измешани чувства кои ги препишувам на хормони, ми правиш бура од емоции со кои не знам како да се справам. Те сакам, тоа со сигурност го знам, те сакам со сѐ што имам и ти ветувам дека ќе те сакам засекогаш!
Хахахахаахахахах пати,умри! Одамна не ме занимаш веќе сега можам само да ти се смеам. Го чекав овој момент кога ќе ти се смеам и етего си дојде по година дена.
Едвај чекам да ти биде роденден и оваа песна да ти ја посветам, штета што нема машка верзија. Мислам дека повеќе од тебе се радувам за роденденот. Ама прв роденден е што го славиме заедно, ќе ти го направам преубав ќе видиш.
Колку би било убаво да ме гледаш како што јас те гледам тебе,но не ме ни погледнуваш. А јас патам и го молам Господ да те извади од мојата глава.
Како што ми работи интуицијата ,знам дека не ти излегувам од мисли ,само зошто е така тоа не ми е јасно ?