Сонце мое,неможам да ти најдам ама баш ниту една маана,ниту една работа за која си потфрлил и си ги изневерил моите очекувања.Го сакам начинот на кој ме сакаш,угодуваш и чуваш.Те сакам и јас тебе.
Те сонував сношти душичко...преубав беше...измислен,од бајките излезен! охх душичко ај средувај ги работите,те молам и јави ми се...ЧЕКАМ!!
Драган Мијалковски ќе ми прости, морам Лена да ја заменам со Трпе ама ова ќе ти испеам денес. Дојди ми Трпе на перниче бело, да ми те грее топло тело да те греат раце нежни долги ноќи зимски снеееежнииии
Доаѓам, а веќе го знам крајот на нашиот разговор. Кога не би било се вака, кога не би се мешале другите и кога ти не би обврнувал внимание. Кога НИЕ би биле посилни од СЕ...
Здраво Иван. 23 февруари,а? Твојот роденден. Твоите 18 години. Не,нема да ти го честитам. Иако,ти најверојатно си убеден во спротивното. Не. Ти посакувам... Да бидеш секогаш гладен за љубов. И да умреш од тој глад. Да гниеш во себеси,затоа што јас не сум таму... Помирисај го моето отсуство во воздухот... И тогаш ќе ти пристуди... Ја немаш веќе Буба во твојот скапан живот,да ти донесе топлина... Никогаш нема да се стоплиш.. ... Никогаш
Хахааааааа јасно ми е како се чувствуваш! и тоа кристално јасно.. Уживам во твоето страдање сеа!! Ама знам што правам овој пат
Срценце мое те сакам најмногуууууууууууууууу и никогаш ама никогаш нема да дозволам некој и нешто да не раздели. Те гушкааааммммммм.... (Ај бе кога ќе се земеме 100години сме во врска ) е ова никогаш нема да имам храброст да му го речам
ќе платиш за моето денешно чекање спремна бев цел ден те немаше и на крај се јавуваш да кажеш дека си го заборавил роденденот на внукати ок ќе видиме јас утре можеби нешто ќе заборавам ако сакаш DA SE IGRAME нема проблем или ќе те научам на памет за некои работи или јас нема да бидам јас ако си се навикнал со некое темпо до сега како SO сите бришисиго то од глата RAZBRA JAS NE SUM SITE
Душо ќе ти признаам ти си знај најдоброто што мене ми се случило. Покрај тебе верувам верувам во љубовта и без тебе не сум целосна. Можеби јас не знаев да љубам пред тебе, но се појави и ме научи. Низ љубовта води ме и од злата штити ме, покрај тебе сум најсигурна.
Злато мое... тешко ми е да те гледам ваков. Би сакала да ти помогнам, но не знам како. Најдобро решение ми е да избегам на некое време, не сакам и јас да бидам напорна. Само да знаеш дека те сакам најмногу! И едвај чекам се да биде во ред.
прости ми ако некогаш не ја искажувам мојата љубов и среќа што сум со тебе доволно...ти си најдобрата одлука која ја имам некогаш донесено во животот. Те сакам најмногу на целиот свет...