Ми годи искрено да ти кажам, ми годи што си толку грижлив кон мене Сакаш да ми е убаво мене, а со тоа и тебе. И знај дека многу го ценам тоа Го ценам сето тоа што го правиш за мене, единствено јагне мое
Среќо..не знам дали ќе го прочиташ ова.. Ама после 2 недели држење лутина во мене сега ќе ти кажам една работа.Ти простив за се.Џабе ќе држам лутина кога само себе си наштетувам вака.Не сум опседната со тебе.Само едноставно КРИВО ми е за начинот на кој раскинавме.Значи те сакав и заради тоа гледав да бидам толерантна и мислев ајде ќе се смени нешто..ама ти абер немаше да помислиш на тоа друг како се чувствува освен што мислиш на себе и своите потреби.Збори што ќе збориш за мене,навредувај ме..шири лаги..ама веќе мене не ми е гајле-јас нема да се спуштам на тоа ниво и јас да дигнам глас па тебе да те навредувам пред сите други..Јас ти простив и сега ќе се посветам на себе да станам подобра личност и на тоа да си најдам некој кој ќе ме сака и прифати таква каква што сум.Животот продолжува понатаму. Биди добро,чувај се и ти ја посакувам цела среќа на овој свет.Од мене толку и веќе никогаш нема да бидеш спомнат ниту овде ниту пред било кој.
Мислев дека е љубов.. Мислев дека ќе успее.. Мислев дека си ми мир после сите бури... А кога ме разочара беше прекасно да избегам веќе едно пиле зависеше од нас. Сега 80 % од работите се поинакви но џабе е разочарувањето виси над нас.. Џабе е кога сме како цимери кои освен,,службено " не разговараат.. Жал ми е што се излажав себеси.
Пишувам за прв и последен пат овде. Се што би ти кажала,прашала без да сакам да ги знам одговорите Последниот пат ме гледаше само бледо,знаев дека секоја шанса која ти ја давав беше само подарок од мене за побрзо да ме скршиш на 1001 парче. Нека ми е !! Само.. Како ли спиеш навечер кога знаеш дека ме повреди Дишеш ли лесно сега кога јас секоја вечер си легнувам со болка Како ли се радуваш на било која среќа па макар и лично твоја кога знаеш или “не знаеш” дека мене ми го украде мирот Јас те сакав,безусловно Те чекав Ти простував Тоа уствари не било љубов,било ЕГО. Не било сакање,само трошење време,гладен за внимание кое никогаш нема да го имаш од никоја! Барем знам сега,вистинската љубов не боли,не манипулира,не прави да се прашувам 200 пати дали ме сакаш и дали си ме сакал Остана само еден гаден спомен,НАЛИК на љубов! За жал .. A new chapter begins today
... ako barem malku ja imas bolkata koja ja imav jas po tebe i za tebe, koga ne znaev sto da pravam so sebe a sega istoto ti go cuvstvuvas ..hmm ne mi e voopsto zal, uzivam.
Уште еден ден исто помина... милион обврски што си ги дадов ама ти тука си уште, ми шеташ во мисливе... како да не те мислам око мое? Како да те извадам од глава? Секој ден иста молитва " Господе те молам доста е, не ме мачи веќе или донеси ми го или извади ми го од глава"... ништо, ни тоа не ми помага...
Ова ќе биди нашиот прв мини одмор. Фала што ме третираш добро, ми даваш мотивација и јас да те третирам максимално.
Паа поголем сељак не сум сретнала до сега мајке ми Најозбилно ти кажувам, ваков сељак како тебе досега не сум сретнала што воолку се фали Срамота! Тежок сељак си немам коментар! Оди живеј си со фалењето а со мене не Чао! И да, само со тоа да си останеш!
Дури сега приметувам како ме гледаш на сликата, слаткооо. Зарем со секој бакнеж го добивам тој поглед? За насмевката знаев, ама погледот...
Можеш некого да го игнорираш, можеш да не му враќаш на пораки и на повици. Можеш да се искачиш на 1001 врв и да избегаш од се и од сите. Но, не можеш да побегнеш од Господ, кога сосем "случајно" се судривме, еден наспроти друг, јас ти ѕвонев а ти ми спушти. Дали си сигурен дека можеш да бегаш?
Би ти кажал вака... Никогаш повеќе нема да помислам на тебе, ...Ич не ме интересираш.... ....ниту пак ми е гајле кај си и дали си жива и здрава... Ми веруваш? и јас не...
Веќе немам сила Барем да можев да заспијам Станувам и мислам на тебе Легнувам мислам на тебе ќе има ли крај? Веќе почнувам да се плашам дека ќе го живеам животот како растение,на кое никој не му дава вода. Љубов Нема да можам...
Освен за жалење за ништо друго не си, само што не те жалам, и ова ти е премногу за она што го заслужуваш. Мрш во калта на волците кој од кој, ретарди ко и тебе кој од кој, ма нека те и дораспарчат мхм цркни таман и си се заслужувате. Сам пао сам се убио.