Со тебе се чувствувам слободно и лесно како птица, летам исто така како тогаш на лулашките коа земав залет, а ти го набљудуваше разиграното дете во мене Не само што го разбуди детето, туку целосно ме оживеа и преобрази во многу многу повесела и поведра личност, личност која во моментот вистински ужива во секои мигови со тебе, се радува, и умее да ги сподели нејзините емоции и чувства Во миговите кога ќе земеш да се пикнеш како некое маче во мене, да ме гушкаш без престан и ме 'ручкаш', навистина ко на некоја друга планета да сум, далеку од се' и од сите, таму каде што се' е бајковито. Леле па коа ми рече какви очи сум имала, и јагнешки поглед, премило ми дојде и ми доаѓа секогаш. Ненормално топење осеќам, како коа ќе си пукнеш од среќа и милина. Сонц, да продолжиме да сме вака мили и слатки, да се држиме постојано еден до друг, зашто си припаѓаме на нас. За ова и се' живее, да си ја пронајдеш твојата смисла на живот.
Немам никој ама да имам следното би му го кажала: Времево надвор врне,романтично е,погодно е за планина,топла куќарка и голи под ќебе цела ноќ
Не ми веруваше зарем не? Ама никогаш не зборувам на празно и не те лажам. Што ти реков јас ќе те препознаам и со врзани очи, раце, без да те помирисам? Виде како веднаш знаев дека си ти, ни секунда не се двоумев? Срцето те познава тебе, поинаку чука кога си ми блиску, колку си ми поблиску толку посилно чука. И не помеѓу 5-6 луѓе и цел свет нека се собере за секунда ќе те најдам без ни едно сетило да искористам!
До бившиот... И после толку години се сретнавме... Се навратив на оние далечни времиња, оние години кои ми поминаа плачејќи по тебе. Сите понижувања од тебе Целиот мој залуден труд Надежта дека некогаш ќе се смениш Надежта дека ќе ме засакаш Дека ќе ти бидам единствена Дека веќе нема да ме повредуваш Се потсетив колку бев наивна, колку верував дека кога би биле заедно јас би била најсреќна. Колку време помина додека да сфатам дека нема надеж, не ни беше пишано да бидеме заедно. Односно, ти така напиша. Кога ти плачев на рамо и ми кажа: не вреди да си размачкуваш шминка ради мене. Е тоа беше најпаметното нешто што го имаше кажано. Со горчина се сеќавам на нашето време, само лошите спомени останаа. Сега пред тебе стоев со оној со кого сум најсреќна, со оној со кој што имам се она што сакав со тебе да имам. Со оној кој најмногу ме сака и најмногу го сакам. И во твојот поглед не го видов оној човек што беше порано. Се смееше ама очите друго кажуваа. Го немаше егото кое ти беше високо до небото. Би ти кажала дека си ми најголема грешка, но и најголема лекција. Но и едно благодарам за крај, да не беше ти немаше да бидам толку силна, немаше да бидам ова што сум денес.
Ти Д.... ти требеше да ми бидеш мојата убава приказна! Не лекција, не клуч на срцето... Само мојата најубава приказна Најубав момент... Моите 7 минути... знаеш што е тоа 7 минути? Кога човек ќе умре мозокот има седум минути да се врати на најубавите моменти! Тоа требеше да бидеш ти... Го напишав ова на вибер утрово... ама избришав, се избришав
Ќе ти посветам цитат од песна:но денес ризикувај,и ме бакнувај,тоа ти помага да бидеш среќен.Ти ја држиш нашата љубов со извалкани раце,зошто не сакаш таа болка да запре?Готов си на се за да ме скршиш нели,кога страдам јас знам дека страдаш и ти.
Многу се плашам да не те изгубам, сакам она "засекогаш" навистина да ни трае засекогаш.. Сакам да доживееме двајцата заедно со бастуни и фатени за рака да шетаме и разговараме за се што сме поминале.
Ми бледееш некако, сонце. Може јас стареам, може стварно е до времето. Иако се заколнав дека се ќе памтам дури сум жив, некои случки прераскажани ќе ги слушнам од други и сфаќам дека не сум памтел веќе се како што мислам... Се освен парфемите. Нив секогаш ги препознавам од прв до последен сите што ги имаше. Ич не ти е гајле ни дали постојам? Сигурно за тебе одамна не ни постојам ... Енивеј, чувај се и биди добра.
Со тебе секогаш имам преубав ден, не ни може да е поинаку Добар шопинг напраив а? Кој би рекол дека со машко не се шопингува Личен асистент ми беше Се надевам дека стварно не ти беше досасно Ly babe, до следен пат, со нови сили и во нови авантури
Готовоо после ова денес 100% те женам. Како ме бранеше, како и го покажа местото, ѓаволче си. Искрено очекував мене да ме нападнеш, а не да ме браниш.
Среќен да ти е роденденот, да си среќна, здрава и исполнет секогаш, што е мое секогаш со задоволство сакам да те усреќувам и изненадувам. П.с едвај чекам да дојдиш да видиш какво изненадување ти приредив ( торта, сребрено ланче со аметист, балони, свеќи и нормално нов телевизор купив за на нашиот спрат <3)