и јас ова би му го кажала зошто во последно и јас тешко ја искажувам љубовта и поради тоа тој се сомнева ..... ама таква сум бее.....
Ах, жени, не ко нив ако му се спие ќе рече „ми се спие“ ако му се јаде ќе рече „ми се јаде“...не, не, ние мора од едноставно да го направиме сложено...
е да ама ако јас прекинам некоја активност со него за "ми се јаде " се лути а тој да е вази срце не е проблем и затоа ми стана одбивно некако монотоно е а и се плашам да се отворам не дека не верувам туку.... ни сама нз мн ми е тешко
Не е доволно...потруди се... Знам дека можеш и знаеш И немој предолго, доволно ми е ова време што го преживувам И...покрај се...you're still the ONE I run to...
Ти го посветувам текстов, кога би ти го ставила спотот, нема да го погледнеш, а ова барем би прочитал, иако знам тука е невозможно. Jutro je Ovaj tekst je pregledan 22 725 puta Uz tebe sam htela ljubav biti crne oci mesto vina piti uz tebe sam htela ostariti Ref. Jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila nema mesta na jastuku koje nisam ljubila zeljo moja, zeljo moja zeljo moja Uz tebe sam htela ljubav biti u grudima svoju neznost kriti uz tebe sam htela ostariti Ref. Uz tebe sam htela ljubav biti cvecem nasu kucu ispuniti uz tebe sam htela ostariti
Кога само би можела да ти кажам ... а не само да пишувам ... би ме прогласиле за интернационален љубовен херој ... Тешко е ... Лажам -претешко е ... Два дена без твоите очи ... Твојот поглед ... Твојот допир ... Твојот глас наутро и навечер ... Твоите разумни и смирени реченици на моите глупости ... Твоето негодување ... Твоето смеење на моите забелешки ... Дали пак ке ме насмееш како и секогаш ? Ми викаат храбра сум била во очи што сум правела муабет ??? Храбра ли сум ? Само ти знаеш. Ти секогаш знаеше се за мене ... Целата душа и тело ми ги знаеш ... До ниедно време синоќа солзи ми течеа ... Се прашував дали и ти мислиш на мене ... дали и ти како мене на ладното време беше стуткан во кебе на тераса и гледаше во месечината и плачеше ? ... Или па само лежеше загледан во некоја точка како што правиш секогаш ... А што правиш сега ... А како си сега ... Јас сум без тебе ... Се правам силна. Можеби и сум силна. Се борам со прашањата што постојано ми ги поставуваат. Каде и да се свртам ... Се јавуваат да ме слушнат ... ме гледаат чудно ... гледаат што ке видат во моите очи ... ама очите верни ми се ... не ме издадоа пред секого ... Како сум што правам добра ли сум ... два дена телефонот ѕвони ... прашуваат .. ме мислат ... се грижат ... Сите ѕвонат само не и ти ... Зошто ставаш такви песни на твојот профил ??? Зошто сакаш полека да ме убиваш ??? Знаеш дека заедно сме плачеле и сме се смееле на се тоа ... Зошто боцкаш онаму каде што најмногу боли ??? Знаеш ли што ми правиш? Можеби знаеш а можеби и не ... Така како што јас не знам како ти е ... или пак совршено знам ама се правам на тошо. Се прашувам дали пак ке затреперам под твојата рака ... дали пак ке гориме кога усните ќе ни се допрат ... Дали пак ке трепериме припиени еден во друг како едно ... Дали пак ќе ме гушнеш и ке ми речеш не се грижи толку многу ... Дали ? Милион мисли имам ... Милион !!! Можеби и повеќе ... А секоја мисла е поврзана со тебе ... Не дека јас сакам ама така иде тоа ... Го изгубив разумот ... Сама си го скршив срцето .... А што понатака ... Се прашувам дали пак ќе ми се јавиш и ке ме викнеш ... Дали ке бидам имуна и ке речам не можам ... или па ке дојдам ... Ако дојдам дали ќе се доближиш до мене ... Ако го сториш тоа знам дека нема да издржам ... Оф Боже ... Слики ... Спомени ... Болка ... Тага ... Насмевка ... лажна или не не знам .. ниту пак другите знаат ... А се прашувам дали успевам да ги прелажам ... дали ми веруваат додека се смеам со нив ... Прееска викаат што има ново ?? Како одамна да ме немаат видено ... Ми ги приметија подочњаците ... Денес се двоев ... Им реков читав .... Ми рекоа аха ... Што да правам ? Дали од негде ке добијам знак ? Дали некој ќе ми каже вака или онака ? Дали Господ гледа и знае што е правилно ? Сигурно знае ама дали ке ми помогне не знам. Те сакам .. или да речам те сакав ... не ... сепак те сакам ... со целото срце и целата душа ... Го поседуваше секој дел од моето тело ... секое атомче ... секоја клетка се топеше под твојот допир ... само во твојата прегратка се осеќав заштитена ... а воедно и толку ранлива ... како сега ... се осеќам доле ... подоле од секогаш ... а не е прв пат да сум без тебе ... ама е прв пат олку да боли ... Со тебе сакав се ... Да бевме заедно веќе знам што ке правевме на снегов цел ден ... како и претходно ... не знам како може секое едно нешто што ке го видам на тебе да ме потсетува ... Секоја проклета ситница .... Толку ме боли кога ми викаат ... Вие бевте совршени ... зошто како ... мислев секогаш ке бидете заедно ... Оф постојано го слушам тоа и ми го докинуваат и ова малку во мене што е останато ... Како ќе најдам сила без тебе да продолжам ... Деновиве веќе минуваат а јас низ нив како жив мртовец ... Само џабе трошам воздух ... нефункционално створење сум станата ... Осеќам болка во секој дел од моето тело ... Во секое атомче од мене како струја да ме дрмнала ... Немам сила ниту желба ниту осет ниту ништо ... Сликите сеуште стојат на мојот ѕид ... Знам дека и на твојот ... Ми се појавуваат пред очи ... А ти си сеуште во врска ... А јас сум најтажното створење моментално ... Дури и да не се смириме од мене ќе зафаќаш преголем дел ... ПРЕГОЛЕЕМ ... А јас сеуште сум твоја ... Само твоја ... Покрај се .... Ничија ... Дури ниту своја ... Само твоја.
... ти си ми се. Со тебе имам се. Со тебе сум цела. И да, без тебе јас сум како Сунѓерот Боб без Патрик... т.е. ти си Боб, јас сум Патрик, ти го немаш моето мешенце
толку ме повреди а не те мразам.... толку ме заболеа твоите зборови а не сакам да те оставам...а несакам ни да бидам со тебе..... сто ти сторив јас ...со сто го заслужив сето тоа???? не те мразам те сакам се уште..но како и зошто ме ни е јасно... исчезна сјајот во моите очи...исчезна начинот на кој те гледав некогаш.... ............ немам повеке зборови! ....
Два дена...како две недели да му се сневиди Вечерва ќе ти се нафрлам како бесно куче на натрапник, така да си знаеш!!! А тебе па што ќе ти падне лошо... спанко еден.
Злато, ти мирисаат чорапчињата. Заборави да ги измиеш нозете, зарем не ? Ај ти а јас ќе се опивам од миризбата. Ма те љубам и кога си ми смрдливко. Е тоа е вистинска љубов!
Сакам да знаеш дека иако понекогаш изгледам повлечена , лута на тебе , јас те сакам со цело мое срце . Во саботата ме праша што ми е и спомна дека секогаш кога си тажен помислуваш на тоа колку те сакам и одма ти е подобро . Мило ми е што го знаеш тоа , впрочем така и е . Среќна бев што сабајле така изреагира , не знам зошто ама направи да се почувствувам подобро . Не сакам да си мачкам очи сама на себе , не е секогаш така ама сакам да е . Во врска со нас двајца ми фали некоја работа , како делче од сложувалка . Ама не се откажувам се дур гледам дека има смисла . За тоа што реков дека сме обични , дури сега сфаќам колку лоша работа сум кажала . Не ми се верува дека јас почнав да кажувам лоши работи во нервоза . Ми смета што кога сум со тебе се однесувам со доза на резерва . Неретко сакам само да се изгубам во твојата прегратка и да се исплачам , да се олеснам , не ради некоја посебна причина . Ми фали ова премногу , затоа и во некои моменти како да бегам од моментот , си мислам како би се препуштила и би била .. јас . Можеби само треба да те седнам и да ти кажам , ама не знам како би изреагирал кога би ти го кажала сево ова . Дали би бил со мене или пак би ме направил луда . И покрај се , ти заземаш многу важно место во мојот живот , голем дел од моето срце . Што и да биде со нас , јас секогаш ќе бидам тука за тебе за да те сакам . Што е до мене , јас цел живот би правела да тоа лице остане насмеано . Ама ако некогаш речеш дека поубаво ти е без мене , ќе се повлечам . Тоа е љубов , да пуштиш некого да си оди ако веќе не те сака . Мојата љубов ќе ја чувам во себе , зошто сакам да бидеш среќен ... Со или без мене . Само , без лаги ... Никогаш не би ти простила да ми направиш нешто лошо или да ме излажеш . Никогаш ..
Љубовта не е само слепа и глува е и глупава. Уништен ден поради недоразбирање,а толку поинаку имаше шанси да го поминеме...
I don't wanna be a drama queen I just want you to see Everything I need I never wanna bring you down I only wanna make you feel The way you make me feel found. When my heart is breaking You're the only doctor to save it When my hands are shaking You're the only one who can calm me down and breathe With you I'm never lost just found You bring me up You never bring me down. With you I'm safe and sound I never feel I'm falling down Because you catch me now These times I'm lost and outta bounds And then you calm me down You take me to solid ground You always catch me now With you I'm never lost I'm always found.
те молам свати ме озбилно мило ми е што како 2јца нормални луѓе разговаравме аман вачерва прв пат пушти срце да кажиш дека ме сакаш и јас ама знајш јас тебе колку ? од тука до небото и назад