1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Kati428

Kati428 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    1.035
    Budi moje nebo, moje more
    budi moja noc i moje zore
    tu na obali gdje ljubav spava
    ja cu te cekati
    Budi moje sunce, moja duga
    budi meni sve sto nije tuga
    tu na obali gdje ljubav spava
    ja cu te cekati

Ti kazi samo sta zelis, ja cu dati
    i dok te ljubim srce ce mi stati...

Само да ти кажам:Те сакам

2. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    638
    Допаѓања:
    2.597
    Гледам сега твои фотографии, колку си само прекрасна. :inlove:

Замисли само што се можев да изгубам, како само се однесував кон тебе кога се запознаеме за прв пат.. Ти благодарам што тогаш не се откажа, јас да бев сигурен ќе се откажев некој толку незаинтересирано да се однесува. :hug:

Се сеќаваш дека еднаш и те прашав, зошто ? Никогаш нема да заборавам што ми кажа тогаш "Уште првиот пат кога те видов, по очите те познав дека има нешто посебно кај тебе, морав да те имам". Никогаш нема да дозволам да се посомневаш во тоа, ќе се трудам засекогаш да бидам тој посебен човек што го виде тој ден. :hug:

Јас неможев од еден поглед тоа да го проценам, ама ти си многу попосебна од мене. :hug: За прв пат некој се труди и ме сака, не затоа што така треба, туку затоа што така сака. Ме научи колку е убаво и да бидш сакан, не само да сакаш. :hug:
    Искрено и прв пат сум вакво јас со некој. :lol:
    Многу ми е мирно и сигурно покрај тебе:hug:
    Само ти биди покрај мене па кај сака нека ме носи животот. :hug:

Влегуваме заедно фатени за рака во 2026 и никогаш не си ги пуштаме рацете. Ти незнам што напиша вчера во писмото на дедо-мраз, ама јас ова го напишав. :angel: Ти биди ми подарокот и оваа и секоја нова година. :f:
    И немој за ништо да се грижи, само држи ме цврсто за рака остави се друго ќе средам јас, остави на мене се што те мачи, ти само биди ми здрава, среќна, весела и никогаш сјајот во очињата да не ти изгасне, ништо повеќе не ми треба. :hug:
    И ти благодарам уште еднаш што не се откажа и веруваше во нас и што секој пат го правиш истово. :hug::hug::hug:

На M&M, Unknown_7, Stark и 3 други им се допаѓа ова.