И јас останав дома да го гледам фудбалов ....ама затоа ти ќе го јадеш....многу ќе го јадеш....ќе се покаеш....свечано обечам....крос мај харт енд.....нејќам да сум на твое место...или кратко и јасно ...во мој стил - ЌЕ ЛЕТААТ ПЕРДУВИ......у кен би шур...
Е срце тој фудбал и овие матурски ќе не полудат неможеме да си се видиме и дружиме едвај чекам да здивнам малку од ова еуфорична атмосфера и да си седнеме на раат да си уживаме еден во друг Добра ноќ сакам те ногу ногу ногу....
Излези ми од глава!!! НЕ ТЕ САКАМ!!! Ти реков да се губиш од мојот живот! Не можам да продолжам така понатаму....оди си те молам...оди си од мојата глава! Престаниииииии.....
te sakam najvishee i neznam shto bi praela bez tebe iako znaesh MNOGU pati da me iznervirash sepak na kraj srce neam da ti drzam lutina i moram da ti prostam edvaj cekam da dojde vecer da te vidammmm
Злато , фала што ми правеше пуканки во 12 навечер .. стварно ми се јадеше Фала што ме гушкаше , што ме топлеше , што ме носеше во раце и на ушка . Не знам кој ѓавол ме натера да ги облечам тие на пуна штикла, ама па сакав само убава да ти бидам бе маче Љубов моја , фала ти на преубавата вечер
Не знаеш колку ми олесна кога ми покажа дека сепак и покрај се ме сакаш. Ми падна камен од срцево... Те љубам
Ја слушам песнава и единствено што би сменила е дел од насловот. Само за да одговара на твоите малечки зелени очи. Вртелешка сум кога ме нарекуваш твое злато, метафорично, бат ај гет ит Твоите прсти кажуваат се...
Ај те молам превземи акција зошто ова веќе нема смисла! и престани да ме гледаш така,станувам уште понестрплива!