Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Unknown_7

Unknown_7 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2025
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    2.242
    Никогаш не очекував дека во животот ке ми се појави личност како тебе, што со поглед ке ме разбере, со поглед ке ме смири, даде спокој, и вистинска грижа.Знаеш дека децата се најмалце криви за минатото што не успеало, дека не заслужуваат ни малце лошо да осетат во животот, јас ве прифаќам целосно и искренп, иако биолошки не се мој, ја ги осеќам како свој, како дел од мене, и ке се грижам како биолошки да се мој, ке бидеме само среќни, исполнети, насмеани, лошото минато за вас е завршено, јас ке ве заштитувам, грижам, и сакам.Ве сакам :l:

На KiT и bicycle им се допаѓа ова.
  2. Geronimo

Geronimo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    152
    Врска. Толку години без тебе и толку со тебе. Сеуште ми фалиш. Зошто сеуште ми фали старата ти? Зошто уште се надевам дека ќе те видам?
    Често си велам, ее некогаш ако ја сретнам ова сакам да и кажам, она сакам да и кажам. Натинг спешл. Неколу признанија, неколку случки кои веројатно ќе му биде поминат рокот на траење ако некогаш те сретнам. Сепак, ретко да поминат ден или два без да те сонувам па се будам насмеан и со воља за живот, а и често со алкохол ми си омилена комбинација за тага. Сеедно. Се надевам арно ти е ..

Ваљда и еден ден ќе посакаш да ме видиш или ќе ти зафалам барем за 2-3 збора....

На Panda00, Трагедијаупмм, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Stariot

Stariot Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    203
    Хмм, се беше многу одамна. Веќе не се сеќавам како изгледаше, како зборуваше, како мирисаше... Со изминатите години мислев дека се ќе помине, се ќе биде полесно. Но за жал, остана горчината во мене. Не беше грешката кај тебе, беше кај мене. Не бев спремен, бев сеуште незрел. Ти се ми даде, својата душа, своето тело. Но за мене тоа не беше доволно. Мислам дека не знаев што сакам, сеуште бев премногу зелен. Но едно знам, неизмерно те сакав и многу жалам што така заврши...

На eliesaab и Oxymoron им се допаѓа ова.
  4. Moon&me

Moon&me Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2026
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    62
    Денес после добри 10 години се сретнавме пак.
    Ти сам јас со две деца под рака
    Ме погледна,ама во погледот забележав помешани емоции од тага и среќа заедно.
    Поминувајќи го погали син ми по коса и му се насмеа,сакав да те прашам како си,ама веќе се изгуби помеѓу пешаците.
    Син ми ме погледна и ме праша,го знаеш чичкото? Да го знам сакав да му кажам.
    Најголемата љубов во тинејџерските денови.Ама не одговорив ништо,само се насмеав додека срцето силно ми трепереше....
    Ти ги посакувам сите најубави работи на светот. Заслужуваш,ЗНАМ! :)

На H.VAGA, Unknown_7, Konfetka и 8 други им се допаѓа ова.
  5. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.155
    Допаѓања:
    42.032
    5 деца би ти родила.:lol:
    Те сакам.:l:

На Aschenputtel, Buttermilk, Eunoia и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Unknown_7

Unknown_7 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2025
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    2.242
    Се мислев дали да пишам или не за последен пат за тебе во темава, па решив да се олеснам.

Криво ми е што ти верував на лагите, за кој бев свесен дека лажеш, кога ти викав дека ке ме оставиш, дека не си спремна да имаш партнер, дека зависиш од родителите, дека неможеме да функционираме заедно, ти тогаш викаше дека се ке направиш за мене, дека нема да дозволиш НИКОЈ да не одели, ниту ке бидеш од страната на РОДИТЕЛИТЕ, и покрај сите лаги( веќе докажани), ти ме запозна со твојте деца, се врзав за толку краток период како да вистински се мој, бев спремен да живееме заедно, да ви пружам нешто што никој не ви пружил, топол дом, дом со љубов, грижа, разбирање, помагање, мир, спокој.Но се потврди она за кое кога те молев да ме оставиш затоа што чуствував силно дека ме лажеш, ти ми викаше дека ја сум совршениот за тебе, и дури не ти е верно дека постои машко како мене,и на крај ти беше таа што ми рече, неможам веќе зависам од родителите, готово е меѓу нас, ме остави така лагано како да сум бил пролазник на улица, и ме боли многу, затоа што верував во лагите, и покрај се мислев дека ти си совршенството за мене, но само сум се лажел сам себе.

Ама ако Господ е голем.

Ова е последното пишано во животот мој за тебе.

ЗБОГУМ..

На KiT, Buttermilk и bicycle им се допаѓа ова.
  7. TwistedSister

TwistedSister Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2026
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    399
    Radi tebe Skopje mi e nekako ubav, posto si ti od tamu inace odamna mi e zdosaden no radi tebe i go napustiv tbh.

8. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.487
    Допаѓања:
    18.980
    Многу ми фалиш ;(

Потполно ти ги разбирам твоите чувства, како тебе ти било..

Боже колку ми прирасна за срце :l:

Фала ти за поклончињата, тоа слатко меченце е баш исто ко тебе :inlove:

Се глеаме најмило, не знам како би издржала тие неколку дена без тебе :u:

9. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.155
    Допаѓања:
    42.032
    А кога ќе ми кажеш зошто и колку ме сакаш, се топам цела.
    Ти си еден во милион.:inlove:

10. Intergalactic

Intergalactic Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    47
    Kolku ubavi slatki decinja imas kako tebe isti :inlove:

11. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.790
    Допаѓања:
    24.262
    Преубаво ми е со тебе. :inlove:

12. Intergalactic

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    47
    не сакам други ти ми се свиѓаш :l:

13. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.937
    Допаѓања:
    10.420
    Посакувам никогаш да не те сретнев во животот.

На Unknown_7, KiT и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  14. GymGirl❤

GymGirl❤ Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    1.053
    Не си свесен која носталгија и љубов си ми од детство. Израснавме заедно. Имаше љубов, баш тоа вистинското. Сликче од полуматура, со писменца напрскани со парфем, со испраќање привезоци,ланче,карминче преку другарка...Која убавина беше тоа. Бевме два парови јас и ти, другарка ми и другар ти. Луда фамјилија до ден денес :lol: Правење глупости и смеење до солзи. Допишување касно во ноќните часови на мало телефонче како сапун и еден куп скриншоти во него исто од смеење до солзи и зборови од тебе кои прв пат сум ги чула во животот мој затоа што ми беше прв дечко.Ми текнува кна моменти кога на тебе ти се треселе раце ради мене и обратно на мене а тебе, на сите лоши и добри моменти но секогаш си бил тука да ми подадеш рака,секогаш кога сум плачела за тебе. Ми текнува кога дојдов во твојов голем град и кога те барав со другарка,најјако ми беше кога ќе направев некој проблем или беља тик увек се појавуваше пред мене :lol: Ми текнува кога си ме следел со моторот, ми текнхува на твоите љубоморни испади.
    До пред година ипол ние пак бевме заедно но баш оваа вечер носталгија а и депресија ме фати сега кога ми кажаа дека си ја барал мојата нова адреса на живеење :o и ми текна на сите овие работи кои ги набројав....ќе ми доеш пак ли со моторчето црвено? :lol: Само колку се гордеев со тебе кога ќе ми текне, мојот херој за сите лош а со мене добар :lol: и ден денес си истиот во моите очи. :l:
    Од мал си проблематичен, да го тргнеш тој мафијашки живот,тоа криење по дупки,све ќе биде океј, но тоа е ,во секоја врска мора да постои некаква пречка,некој проблем.... НО! Има едно големо НО, ова нашето не престанува никогаш,ние пак се бараме,пние пак сме истите,повторн незнам по кој пат веќе.Но ти си единствениот тој пред кого се осеќам самоуверено и сакано. Само да знаеш дека со никој друг не ми успева и повторно те чекам тебе. Те знам веќе над 10години, ти си човекот кој никогаш не ме оставил за некоја си друга. :l: ми се допаѓа тоа што го сакаш моето лице,тоа што се гордееше со мојата сликичка од полуматура, тоа што извади голема слика од нејзе и ја урами дома :l: :hug:
    Како и да е, HarleyQuin&Joker сме.:lol: Сега ме интересира што ќе направиш кога ќе ми дојдеш на адреса :lol:

На carangigia, st-el и Unknown_7 им се допаѓа ова.
  15. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.083
    Допаѓања:
    4.645
    Секој празник е поубав од кога те имам во мојот живот. :hug:
    Сакам да дојде ден кога јас и ти заедно ќе ги чекаме сите празници, а сигурен сум дека ќе дојде. :hug:

На Eunoia, Mumoftwo30, Unknown_7 и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.487
    Допаѓања:
    18.980
    И коа хрчиш си сладок :hug:

Најубаво се спие во прегратка :l:

17. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    4.035
    Допаѓања:
    11.177
    Ај следен викенд скара да правиме, помало друштво 5-6 души.

18. Intergalactic

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    47
    лудо мое ти го обожавам хуморот :hug::lol:

леле да исто

Последна измена од модератор: 15 април 2026 во 04:18
    На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.