На крајот од денот, најважна си ми ти и сакам секое утро и вечер да ми почнува и завршува со тебе. Секој ден те сакам уште повеќе од претходниот, всушност секоја секунда те сакам повеќе од претходната. Сакам само да си ми дел од целиот мој живот, па каков сака нека биде и колку сака нека трае, дури и ако постои некој нареден сакам да си ми дел и од тој и од секој нареден. Можеби имам многу желби ама оваа ми е единствената за која што сум сигурен дека сакам да ми се исполни.
Ти си ми богатство. Мојата омилена прегратка и бакнеж. Мојата омилена нотификација и повик. Мојата омилена насмевка и чувство. Моето омилено лице и глас.
Nikogas ne mi stana jasno sto se sluci so nas i zasto tolku nepotrebni stvari se slucija i verojatno taka i ke ostane kako neresena misterija veruvam deka ima povisoka pricina zasto nekoj ne sakase da se ostvari potencijalna vrska or whatever
Заборави да дадеш пари за скарата. Шупак еден скржав, стално се шлепаш на други, а у кладилница даваш пари без око да ти трепне.
И после речи не сум те сакал, за цвеќе да ти скинам и куче ме бркаше и ребро скршив. Ама ќе ти направев букет три пати поголем од тебе да беше добро врзано кучето. Добар е и овој, ама штом се засуши и ми помине реброто одам по попоубав. Спојлер
Opsesija, opsednut sam ja noc je puna kosmara bez tvojih dodira opsesija, budi me iz sna miris njenog tela mene dovodi do ludila