1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. TwistedSister

TwistedSister Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2026
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    589
  2. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.197
    Допаѓања:
    42.284
    Мартинеееее, еликсир за љубов и среќа си ми.:sun:

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Intergalactic

Intergalactic Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    292
    Ti najdov dvojnik na lik! :rofl: Lele ne mozam da veruvam kolku licite. :inlove:

4. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.197
    Допаѓања:
    42.284
    Многу сакам да ти го слушам гласот така рано наутро и се објаснуваш како е на работа.:sun:

5. Unknown_7

Unknown_7 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2025
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    2.775
    Све е поинаку со тебе, посебна си, посебен е бакнежот со тебе, посебен е разговорот со тебе, само што те гледам во тие очи ја се топам.Љубов си, чиста, искрена, посебна :l:

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.344
    Допаѓања:
    5.506
    Морам да ти кажам нешто, ама спиеш, а ако не ти кажам јас нема да заспијам..:whew:
    Можам да замислам каква ќе бидеш во бременост, кога сега вака пискаш за благо во 12 вечер.. :rofl:
    Добро е што сега е еднаш месечно, замисли тогаш секоја вечер кога ќе треба палачинки да правам, па уште да се жалиш малку кремче било, слаткотоо..:inlove:
    Ама среќен сум така кога бараш нешто од мене, особено кога е за храна, обично слабо јадеш и мило ми е кога си гладна. И слатка си кога бараш нешто, многу мило некако бараш, на човек да му е жал да те одбие.:l:
    И уште нешто приметив кога и да направам нешто за тебе колку и мало да е веднаш правиш да се осеќам како да сум ја земал цела планета на раце и сум ја поместил. :muscle:

На GoodGirl45, Buttermilk и mira.mira им се допаѓа ова.