ти бе, да да ти, со келавата глава што ти требаше да ми се доближиш и да ми го расипеш излегувањето??? тоа изгледа дека ти беше да ме провериш сто сорта сум аааа сватив јас кретен, блјак, ти бе, што ми глумеше лудило неколку дена , па денес собра храброст да ми се доближиш а ??? да ме измеркаш одблиску а ??? а мислеше дека веднаш ке прифатам да одам на кафе а ??? аха ти само спиј си на тоа уво, ама внимавај кога ке се разбудиш што ке стане хахахаха никаквец, леле никаквец, па нели тутор ти бев бе море???? уценик на тутор не смее да се доблизува забрането е како и да е , никаквецу, не ми се допагаш ниту карактерно, ниту можам да те мирисам, немаш шанси, па затоа откажи сеееееее додека не ти е предоцнааааааа!!!!!!
Moже не ти кажувам првпат ама така е, а и до негде успеваме .... You and me, we can make the world jealous... Си заличуваме на Bonnie & Clyde... јаки сме си заедно те сакам
Фак ју Ти ептен си глуп за да распознаеш што ми е, а јас доволно глупа за да не ти кажувам! Е па чуди се! И молим те, не те бива за романтика, и неа не знаеш како да ја претставиш!
Кате , душо , како фак ју. Абе ти некако лошо му влезе Романтиката се учи, може спонтано да се случи . ) А јас би кажала ... со романтиката нежно ме уби. Знае што сакам , затоа што тоа сум го кажала дека го сакам .
Некогаш мислам дека ти е отстранет чипот за сочувство и разбирање од главата. Барем не ме нервирај,кога не си во состојба да ми бидеш поддршка. Стој си таму на страна или во некое ќоше. Немо.Без гестикулации.Со свртен поглед. Така ќе си барем убава слика. Вака само ми доодмагаш. Ајде на „магарешка„. СЕРИОЗНА СУМ!!!
само за себе си гледаш себичен си зошто си со мене кога кога ќе треба никогаш не си покрај мене никогаш
а што си ти,немилосрдно,безгрижно,мирно,најубаво,безгрижно,мистериозно суштество кое те нарекувам маж....те сакам најмногу на цел свет и пошироко
Пак таму појде? Без мене? Ај земи ме со тебе! Да не си сам. Не за друго. И немој да ми се нервираш бе сонце. Знајш дек не сакам ко ќе си нервозно. Ај не биди такво. Дојди си кај мене и смири се. Ми те сакам.
пуштив срце па кажав те сакам(кучка сум знам ) бог знај дали заслужваш мн.е нервираш понекогаш ама ајде
http://www.youtube.com/watch?v=OUyfQLd3bCs Out of my life, Out of my mind Out of the tears that we can't deny We need to swallow all our pride And leave this mess behind Out of my head, Out of my bed Out of the dreams we had, they're bad Tell them it's me who made you sad Tell them the fairytale gone bad Another night and I bleed They all make mistakes and so did we But we did something we can never turn back right Find a new one to fool Leave and don't look back. I won't follow We have nothing left. It's the end of our time We can't cry the pain away We can't find a need to stay There's no more rabbits in my hat to make things right