http://www.youtube.com/watch?v=Bfpvu14E7qE Не ти е лесно знам, мислиш светот се распаднал а, секое лошо за добро е, што и да е - ќе помине Болката не значи да се предадеш, затоа не плачи ме имаш мене и гушни ме што и да е - ќе помине... Те сакам...
Никој до овој момент не се најде паметен да ми го расипе расположението, ама ете се најде ти најпаметниот, уште па мртов ладен. Оди у пет п**** материни Од мене го заслужуваш ова
ми го зароби срцето,ми ја зароби душата,ме зароби во твојот дом и сега стана најсебичното и безчуствително суштество,ме имаш и доволно ти е,но мене не ми требаш само како дечко,ми тербаш како пријател,како брат,пробаај да ме направис срекјна повторно
И шо коа се испонаша?!?! И навистина ќе биде така, не се гледаме повеќе. Абре и на фб и на скајп ќе те блокирам не само во живо што нема да ме видеш. ЈАс треба да се извинам, јас сум крива? ЛЕле ај порасни , не ти личи на годините ова што го правиш! И знам дека ќе ти недостигам и знам дека ќе мислиш на мене и криво ќе ти биде ама не требаше толку да зборуваш, ја премина границата! [/spoiler]Сега сакам да ме гушнеш, зошто се испокаравме преку интернет бе, требаше во живо, немаше да дојде до ова...][/spoiler]
ДА ЈА ИМАМ ТАА ЏРАБРОСТ И ДА МИ КАЖАМ ДЕКА МНОГУУУ МИ НЕДОСТИГА, ДЕКА МНОГУУ ГО САКАМ И ДЕКА МНОГУ МИ Е ТЕШКО БЕЗ НЕГО... А ДА БИ МУ КАЖАЛА И ДЕКА МИ Е ЖАЛ ЗА СЕ ШТО НАПРАВИВ ЗА СЕ ШТО КАЖАВ....
Би му кажала дека премногу го сакам! Би му кажала и дека премногу ми недостига! Но знам дека викендот брзо ќе дојде и со огромна радост си го очекувам моментот кога ќе те гушнам. Сега знам дека спиеш, и утре те чека напорен ден. Јас само би те бакнала нежно, и би си лежела покрај тебе само да те гледам додека сонуваш.
Те сакам! Ми требаш! Ми недостигаш! Сакам муабет со тебе толку многу ми треба! Само јас и ти И Извини знам дека погрешив, искрено си кажавме многу работи кои никогаш не требаше да бидат кажани ама избувливи и тврдоглави како мали деца! Сеуште сум само твоја а и ти само мој!
утрово кога се разбудив сватив вистински колку многу те сакам колку сум среќна што те имам покрај мене како со канџи ќе се закачам за тебе никаде нема да одиш од мене зошто мене ми требаш и до последен здив секогаш ќе се борам за нас те сакам
Кога ќе трефнеш нешто, ко гром од ведро небо да ме погодил. По неколку дена не можам да се соберам, мозгам ли мозгам ....Како и да е, не би ми паднало на памет дека ти ќе ми доставиш таков предлог и покана
Јас ова биму го кажала Moжеби не вреди,но ти си во мене..можеби те немам ,но те сакам.Можеби си среќен сега со неа,и мене ми е мило што таков те гледам.Знам дека знаеш колку те сакам,знам дека знаеш дека многу ми значиш.Можеби ќе преболам се еден ден, но секогаш ќе се сеќавам на тебе.Сега заминувам, не дека сакам,но морам.Те оставам во минатото, во спомените за понекогаш случајно, кога повторно ќе ни се поклопат звездите,како и стрелките на часовникот , да се потсетам на тебе, и на оние денови кога мислев дека ќе имам се....Еден поглед ќе каже се, а и (се надевам)ти ќе се потсетиш на оние денови кои ми забиваат нож во грб, кои исчезнаа како и никогаш да не постоеа..Со среќа мил мој,можеби еден ден,о да еден ден ќе сватиш,но........
Денес сум се многу разочарала од тебе,ова е последна грешка ако се повтори ова како денес знаеш натаму што следи.
Ме разочара премногу! Ме повреди! -Не знам колку ќе издржам, но ти не заслужуваш да ти попуштам.Не , не и не! Во мене се роди гнев, а не љубов ! Сега ти докажувај,бидејќи јас 2 години докажував, сега ти си на ред !
Не те викам утре да искачаме , ич не ми е гајле . Не сакаш да те присилувам на ништо ? Извини дечко што ти е тешко да искачаме . Ако се однесуваше тоа на искачањето . Ако не се однесуваше , нема да ти падне круната ако викнеш ти . Сакав да ми ја појасниш пораката ама ај да не те замарам ... Сакам да ти кажам нешто , ама не ти кажувам од причина што не ми веруваш . А и си крвнички настроен кон мене во моментов.