Malka cherna roklia na golo i goreshto tialo otdolu zablujdava, che obeshtava s teb da pravim sex. http://www.youtube.com/watch?v=nb_Dmc-X ... detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=N-iOcKaS ... dded#at=11 ...Nevermind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best for you too/two. Don't forget me, I beg, I remember you said:- "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"... Ме уби текстов. И ти.
http://www.youtube.com/watch?v=Y3Q4Eni0z68 Leave me alone, I wanna go home I don't wanna see you, so leave me alone Leave me alone, 'cause I feel like dying Leave me alone, I wanna go home The day will still come when I see you crying 'Cause you will get yours, just leave me alone
Сакам да си покрај мене сега, ми недостигаш. Ти си најубавото нешто што ми се случило во животот, секој ден ми го докажуваш тоа. Каде бевме пред 4 години а каде сме сега? Како да станавме една личност . Го обожавам начинот на кој ја искажуваш твојата љубов и грижа, обожавам кога ми се прикрадуваш од позади и ме гушкаш, кога се галиме со носињата ,кога ми ги бакнуваш ушињата за кои имам комплекс а ти ми викаш дека ми се најубави на свет ,твоите прегратки ,бакнежи ,милувања, воздишки, обожавам да ти го слушам срценцето како ти чука кога нашите тела се споени едно до друго ,обожавам кога се обидуваш да бидеш романтичен а посебно обожавам кога не ти успева тоа ама ти толку многу се трудиш Срце мое Те обожавам ,те љубам и те бакнувам
Стига ова спиење, што ќе правиш вечер, а? Ќе ме убедуваш да ти прам друштво до никое време,нели? Е одма ти звонам сега, нема веќе спиење,доволно ти е!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Камоли да можеше да бидеш до мене па да врескавме како ненормални двајцата фатени за рака !!!!
Дека многуууу го сакам и многу ми недостига со нетрапение го чекам моментот да се видиме да се гуснеме онака јакоооо ТЕ САКАМ СОНЦЕ МОЕ ајде нека мине месецот брзооооо за да бидеме повторно заедно ЈАС И ТИ
дека се чувствувам осамено посебно денес...можеше да оддвоиш повеќе време и за мене ако се потрудиш...ни јас веќе незнам што чувствувам...
Ватра у очима , ватра на уснама, ватра у овој жени . Абе изгледа настинав како да имам температура Како бе така , ете наеднаш така
ако некогаш сите ме напуштат ме обвинат ме отфрлат немој само ти...сите ги менувам само за тебе ...немој само ти твоето рамо ми е потребно да ја навалам главата и да се одморам душо моја биди секогаш покрај мене секогаш засекогаш
Фала ти за прекрасно поминатата вечер Секогаш знаеш што сакам ,ме исполнуваш, ме правиш среќна. Сакам вака да е засекогаш . Кога сум со тебе, ти ме правиш мене најсреќна на свет Ми се тресеа ножињата дури и кога си одев дома, подрипнував од среќа како мало детенце Секоја наша средба е како првата во смисол што ги има секогаш оние пеперутки ,онаа возбуда . Неможев да заспијам мислејќи на тебе и несакав . Толку многу те сакам раче лево (...............................................................................................................)раче десно ете толку Ти праќам бакнежи и гушки
I've been such a naughty girl!!! Не е до мене. Кога те нема мозокот ми работи со некоја настрано-перверзна жичка. Затоа праќам такви пораки.
To give me all your love is all I ever asked, Cause what you don't understand is I’d jump in front of a train for ya You know I'd do anything for ya!