Ти си глупак .... глупаво створење што ништо не разбира !!!! Ништо .... како можеш тагата во мојот глас да не ја осетиш !!!! како можеш да не сфатиш дека не сакам крај ... Како по ѓаволите не можеш да сфатиш дека само сакам да ме гушнеш и стиснеш најсилно и да ми речеш не се нервирај будалче ????? Зошто не разбираш ?????? Зошто си толку глупав ??? !!!!!!!!! А зошто сум јас толку поглупава и не знам да кажам што ми лежи ... е зошто ??? 1000 зошто и 1000 ЗА ИНАЕТ .... Тоа е со нас ... така е со нас ... постојано ... до кога кажи ми до кога !!!!!! Ми требаш ... Рабираш или да ти повторам ?????? Ај оди шетај и ти веќе !!!!!!
Абе сонце... напорна бев денес, а? Епа, херојски ме поднесе... Ама мораше ли кај мене да заспиеш??? И уште да ми кажеш да те будам за да си одиш дома? Тешко ми е да те будам од најслаткиот сон, а ќе ме мразиш кога ќе те разбудам... Спиј си ти, јас на фемина ќе си седам... Те сакам, и извини за денес што претерав... Утре е прочка ќе мораш да простиш...
во право си, некои работи никогаш нема да се променат... и фала за оние зборови, зборови кои не требаше да ги изговориш, зборови со кои успеа да направиш да се чувствувам виновна, ИАКО НЕ ТРЕБА.. зборови кои потсетија на минатото, кои ме повредија и кои ке направат вечерва да останам будна и да размислувам за се.. фала ти...
Убави мисли преточени во стихови побудени од сјајот на окцето, тивкиот ритам на стапалото, атмосферата на готика, која во мислите ја гледаш во мојот лик - девојка во црн фустан која шета низ напуштените древни замоци филмски прикажани во драматичната “Ребека“ на Хичкок, засенети од покривач на темни облаци, велиш, твоја инспирација изрoдена во зборови со пецкави иглички, растопени во кожа од мед и мајчино млеко, кое те враќа во топлината на утробата..... Какви ли кожни надразненија ми ствараш?!! ...секоја органска клетка е засегната, животвориш во неа и велиш не сум поет, но секој збор кажан за тебе е поезија. Одбрани зборови кои прецизно сечат се нож, ми ја параат душата, топло а страстно..... Ти доликува ли така?!!......се лутам зошто не си тука а од далечина ме гледаш со други очи, баш онака како што не треба..... Бива ли толку да ме разводениш, ми ја топиш секоја мозочна клетка без копно на повидок, а во позадина добивам ноти од добрите стари мајстори “Галија“ и “Парни Ваљак“, кристализираат мисли преточени во гласови кои сакаат да ги слушнеш во нивната бесшумност. Го довикуваат твојот допир, здив и глас: Допри ме сосем случајно, бакни ме филмски нестварно и кога е најдобро, заврти се и исчезни....
едноставно те сакам бе те сакаммммммммммммммммм простими љубов моја ако имам згрешено утре ќе побарам да ми простиш денес ти ги побарав твоите очи а ти ми рече:ЗЕМИ ГИ ДА ПОСАКАШ ЕВЕТИ ГО И МОЕТО СРЦЕ... незнам со што те заслужив
Уште една луда незаборавна ноќ Толку сум среќна што те имам ,незнам што би правела без тебе. Вечерва пак нема да заспијам од возбуда . Ти благодарам за се миличко
Ма цел речник зборови не би ти опишале колку те сакам, или можеби би опишале кога со речникот би те треснала од глава, ем ќе ти дојде малце памет, ем ќе видиш дека љубовта боли П.С. Дај прекини да хрчиш има некој друг што треба да спие до тебе
Пази се утре, напаѓам Ма кој лажам јас , од напад нема ни Н да има. Биди среќен ако воопшто ти кажам и здраво... Ах зошто ?! Не ми е јасно како е можно само од тебе да се срамам дотолку и да немам храброст да ти се пикнам под кожа како што се обидува таа!!! Крава , би ја задавила да можев..
You must not know 'bout me You must not know 'bout me I can have another you in a minute Matter fact he'll be here in a minute, baby You must not know 'bout me You must not know 'bout me I can have another you by tomorrow So don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable
I will always love you бидејќи го заслужуваш тоа Ги обожавам твоите мало-големи изненадувања Батерфлајс во стомакот аген енд аген ...