When I see your face There's not a thing that I would change Cause you're amazing Just the way you are And when you smile, The whole world stops and stares for awhile Cause boy you're amazing Just the way you are http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk
За каде сум јас без тебе? -Да не беше ти, досега ќе бев 2 метри под земја. Фала ти, што ме одржуваш во живот
И ете ... се јавив јас ... а ти ??? ти ме убиваш со тој глас тажен ... ме убиваш несвесно .... Ама ми годеше муабетот со тебе ... цели 15 минути ... ми годеше што знам дека се секираш ... што те боли и не ти е сеедно ... ти фалам а ... и ти мене ми фалиш ... Дали ќе се средиме пак ??? Оф ти не знаеш колку сила ми требаше за да останам разумна и присебна ... а всушност и да не вреснам дека те сакам !!!! А ти ... а ти уште си во врска ... Tолку ми требаш .... Ако ништо друго само да те гушнам ... А приметив дека кога сме скарани се си кажуваме а не повишуваме тон ... зошто инаету не функционираме така додека трае врската ? Зошто вака двајца што се сакаат да се мачат ... зошто ???? Сакам да те гушнам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и признавам дека ми е тешко ....
На мојот му пишувам еднаш до два пати да не претерам А во мометов би му кажала дека сакам да си го гушнам нааааааааааааааааааајсилно. Уф што го сакам.