Дали ќе можеш да преминеш преку оваа моја несигурност...? Се надевам да, како што и ти ветуваш. Што да правам таква ме направи животот... Се надевам дека се ќе биде добро, како што е и сега па и подобро. Нема да дозволам никој да го расипе ова што го имаме, немој ни ти. Твоја сум и никаде не одам, но морам и јас да бидам сигурна дека и ти си само мој и дека се она што го ветуваш, дека сите оние планови за иднината, навистина ги мислиш. Те сакам, а знам и дека и ти мене.Нека остане вака секогаш, те молам.
Проклето ми недостигаш , со оглед на околностите сакам сега да си покрај мене , да не се чуствувам осамено и отфрлено , Те сакам сонценце
леле кога те видов, од возбуда инфаркт ке добиев жими еден живот ах бе што си ти... и така значи 100 години не си ме видел а? (ако сто години го нарекуваш од средата до понеделник) а се фалиш пред другарите дека ако сум сакала дека ке си ме честел уште едно кафе а ? со кафиња ли ти мене ме купуваш? ама овој пат немаше храброст тоа да го предложиш, ама те слушнав јас,ама се правам дека не слушам ама од каде ми излезе пред очи кога тргнав да си одам незнам, и секако дека не ни мислев да си одам со вас двајца, си одам јас по својот пат, така да си знаеш само да знаеш ти за овие неколку дена колку беше присутен низ моите мисли... не сум јас од камен, иако понекогаш глумам добро, па не можеш да познаеш имаш уште 2 златни шанси-искористи ги, биди паметен како што си убав оти нема да ме видиш цела недела па ке се прашуваш каде сум јас, што ме нема
Како не ти е страм после се уште здраво да ми велиш?? Си мислиш заборавив колку ме повреди???... Знаеше дека те сакамм зато си играше?? Страм да ти е! Ти суи најголемото ѓубре што постои во овој свет... те жаламмм!
Не мора да се видиме ни чуеме, лош крај на добра приказна, живи сме еден за друг знаеме и не треба друга казна...
Ах абе ти си срцка ... Проклето многу ми фалиш,така да знаеш Ми требаш многу.. Сакам да си покрај мене.. Ах душичка. Дали се заљубив јас ?!?!
Понекогаш ептен ме нервираш, сакам вратчето да ти го скинам, некогаш си нежен, мил или досаден, а во другата минута избувлив. Друг пат си кавгаџиски настроен и викаш дека караниците ни се чисто од љубов, ама јас тебе секаков те сакам, ти го знаеш тоа и биди сигурен дека не би те заменила за ништо на светов!
http://www.youtube.com/watch?v=z4nKOzk8 ... ure=relmfu You can`t touch me now,there`s no feelings left... If you think I`m coming back,don`t hold your breath...