Не треба само на 8 Март да земеш и да средиш по дома, треба и почесто тоа да го правиш... Инаку фала за прекрасното будење, за кафето и лимонадата во кревет, за сето внимание кое ми го посветуваш не само денес туку секој поминат ден... Те сакам лепото моја
ТИ ако си нормален, јас глава сечам Убаво ми е, убаво, не би го менувала времево за ништо на светот И да, http://www.youtube.com/watch?v=9RpZ1-OLwXI Won't you carry me Faithfully over the seas I'll open the sky To kiss you... Си знаеш дека полесно преку музика се изразувам. Те бакнувам многу, најмногу!
Ништо не е поприсутно од твоето отсуство. Страшно ми недостасуваш и многу ме боли далечината која не дели. Не заборавај дека многу те сакам
мислам дека е KРАЈНО ВРЕМЕ и ЈАС да превземам акција шизик на ризик жал мие што ја пропуштив таа шанса за романса, но ти дај ми шанса на мене да ти покажам дека не ми е сеедно, ветувам ке бидам трпелива и не се откажувам така лесно(да си знаеш)
Можеше да ми дадеш барем цвеќе што расте во рака по повод денов Ама ајде, оправдано ти е, знам ќе ми надокнадиш
Ми недостигаш. Нема со кој да се карам по дома Ах да имавме брдо пари, па да не моравме да работиме, туку само да си уживаме секој божји ден...
Знаеш дека имам ПМС и не ми признаваш дека сум дебела , цело време ми попушташ ,а јас стварно незнам дали сакам да ми попушташ сакам да се карам малку со некого ама како да се карам со тебе?! кога си толку мил ,добар,романтичен ,ми приредуваш такви изненадувања кои ме оставаат без здив Ќе го земам мачето и ќе го измалтретирам малку ,тебе не те задевам -не си го заслужил тоа. Ќе ми дојде деновиве, без грижи ,тогаш повторно ќе си бидам истата, сега е Другата Во Мене Трпение спасение,можеш ти знам
Злато мое извини што те малтретирам... знам дека делувам ладнокрвно, но мене баш ми се допаѓа ваквото мое однесување, редно беше да те помачам малце, да помолиш... уф колку ми си сладок кога ме убедуваш дека ме сакаш... Спојлер и се чувствував најсреќна кога успеав да те направам најљубоморен на цел свет... ... само да знаеш дека и јас те сакам.
Срце мое најдобро, фала за подарокот. Иако мене секој ден поминат со тебе ми е подарок од небо. Се чувствувам ко во рајот да сум. Благодарам за сите преубави мигови, за сите прегратки, насмевки и бакнежи. Благодарам и за многуте секси ноќи, заводливи погледи и безобразни коментари. Те сакам најмногу!!!!
Само продолжи вака и ќе си добиеш тоа што ти следува ! Има и дрѕги талентирани играчи кои можат и заслужуваат да влезат во игра!
Дефинитивно кревам раце од тебе. Конечен одговор. И немој да ти текнало да ми се приближиш !!! Кретен
Баш ова..... Cica zima i svugde je prokleti led Bas sam imala tezak dan Ljudi cudni su, niko ne zna za red Kuci vucem se umorna I dok kopam po tasni da pronadjem kljuc Vec na ivici nerava Moj sunce, moj mesec, zvezdice sve Moj muskarac mi otvara Moj covek na vratima. I istog trena vredim kao hiljadu zena Jer njemu sam lepa i jaka ko stena I kad me grli zna da sve je u redu Covek je caroban Sve moje mrakove u prolece boji Otkad me voli ja uspravno stojim I njemu ja sam dobra bas kakva jesam Covek je caroban Zbogom tugo i zdravo osmehu moj Srecna s njim se veselila Tako topao, nezan i predivan svoj Samo meni on pripada Dugo pricamo, on moj je najbolji drug S njim se smejem ko blesava Ljudi mi kazu nisu videli par Koji tako isijava Nasa ljubav je zarazna