Ех колку би сакала сега да спијам мирно до тебе...Со твоите раце околу мене и топлиот здив на мојот врат
Сакам да те видам. Доста ми е веќе од оваа виртуелност. Сакам да се изгубам во твоите очи додека тонам во твојата прегратка со моите раце на твоето лице... Да ми зборуваш на уво, а јас да се смеам...
You are the one.... и ке мора да научиш д а се справуваш со моите мани како шо досега и јас се справував со твоите.компромис битна ствар
ако јас не отидам на одмор (барем на 4-5 дена)....ќе ти се плукнам у професијата....прво....а после онака успат ќе ти го загорчам животот...заедничкиот, уште пред да почне
Денов не ми беше интересен,те немаше...немаше со кој да се погледнувам на секое поминување слободен ден а? ај утре.....
Javii mi seeee.... Sakaam da sum so tebee dosadno mi e ali ke cekam do utre iak sloboden den ti e treba da se poshtuvaaaaaa......mmm
Сонце мое, не знам што би правела без тебе, дојди на мсн веќе, не можам да чекам. Поминаа само неколку часа а мене ми се чини дека не сум те видела долго време
колку само сум разнежната злато ми фалиш, потребен си ми ноќва слушам прекрасни баладички а уште попрекрасни спотчиња..... ммммм те сакам мило мое, и многу ми недостигаш вечерва.... и премногу те сакам иако не ти покажувам премногу
Стварно ми е глупо, што морав така да ти кажам, може и грешам, но навистина ми е подобро сама без врска(обврска). Не сакам да се лутиш, многу многу ми е глупо, али па како и да е морав некад да ти кажам.