Не го прославуваме баш овој ден, затоа што нам секој ден ни е посебен, ама морам да се израдувам за деветката 9 Март - 9 години, кој ко нас? Со секое бројче те љубам се’ повеќе.
Еве вакав сум од синојка Полека ни се остварува сонот, ДА баш како што сакаше, јас и ти сами. Најубавите работи за мене и тебе, доаѓаат допрва и овој пат сигурно!
глуп си или каков си сега јас ќе бидам ти пак ќе видиме кој ќе биди поинтересен... оди губисе ми го еба денот бе
Ќе сакаш вечерва ? А? Е ќе подразмислам за оваа вечер. Ми се сака, ама ете ќе те мачам. А оти ја ко сакам ти не сакаш ? Туку мора ти кога сакаш ?
Те сакам Следува најтешкиот период од нашата врска незнам како ќе издржам. Немој да се караме те сакам ѓубре некое
Како ме стаписа кога ми кажа за Рим. Четири години, а? ...па доброо, не е многу, но не е ни малку. Со среќа? Тоа ли се кажува кога човек кој ти значи како ти мене те известува за вакво нешто? Ќе биде тежок почеток, тежок период, тешко мене.
Имам потреба да ти кажам: Јас сум едната а ти си мојата втора половина која го состои сето она што ме надополнува и што ме прави комплетна. Ти си мојата судбина. Јас те сакам безрезервно, искрено и со целото мое битие. Не можам и не сакам да си го замислам животот без тебе. Мојата среќа си ти! Мојот живот си ти! Со еден збор ти си ми СЕ` Утре и секој нареден ден себеси се гледам покрај тебе, така МОЈАТА ја претворам во НАША иднина. Имам потребна да те гушнам толку силно и да направам за момент да изгубиш здив. За да почувствуваш колку енергија е собрана во мене кога сакам да ти покажам колку те сакам. Имам потреба да те бакнувам отсечно и кратко по целото твое тело. За да те допрам со усните секаде речиси истовремено. Имам потреба да те гледам со часови.. Ах кога би можела уште и да не трепнам. Па гордо да си речам: "Тој е мој а јас сум негова" Да, горда сум на тебе. Ти си моето совршенство и покрај сите твои недостатоци. Не ми е срам да кажам дека постојано мислам на тебе и дека сеуште ги чувствувам пеперутките во стомакот исто како првиот ден. Ти не си ми опсесија, ниту илзуија. Ти си мојата реалност! Сите спокојни воздишки се резултат на мојата среќа, а тоа спокојство ми го подаруваш ТИ! За возврат светот да можам да ти го подарам малку е.. . љубов моја.. . ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА!
Пред да те сретнам тебе ,копнеев по нежност и топлина, по искреност и разбирање. Ми требаше некој кој ќе ме сака и ќе ми дарува љубов и нежност и... те сретнав тебе. Благословен да е тој ден ,тој час , таа минута кога нашите погледи се вклопија . Имаше нешто тогаш, некоја виша сила , ми затреперија нозете ,беше тоа љубов на прв поглед во вистинскиот момент со вистинкиот човек -со тебе . Ти ме однесе до врвот на среќата. Ти верував знај, а мислев нема да можам. И не ги очекував од тебе тие два волшебни збора. А ти едноставно само ми рече: „те сакам“ со насмевка на лицето длабоко од срце, искрено и чисто како капка роса. И јас се насмевнав и те прегрнав , ме прегрна цврсто и ме зеде цврсто во своите раце . Мислев дека лебдам . Тоа беа моменти на среќа ,сватив дека тоа што секогаш го барав го најдов..ти си тоа. Ти ми стана опсесија, цел за која живеам.Ти си главниот дел од сите мои идни планови . Во соништата мој си присутен, почнав и на јаве да те сонувам. Твојата љубов ме опушта, ме исполнува со храброст да љубам, да верувам дека постои љубов. Ти си насмевка на усните мои, ти си солза на очите мои, ти си небо прекриено со рози. Те сакам бескрајно, длабоко, силно зашто ти... ти си ми се! Те сакам најмногу сонценце
Ти си најголем кретен што постооооииии......... те мразам со цело срце, сета љубов во омраза ми се претвори, а знаеш - премногу те сакав.... знаеш колку ми се битни вакви моменти, побогу еднаш во годината... за ништо друго не сум ти пререкла, сум те сфаќала, се надевам дека ќе ме сфатиш и ти, како што те сфаќав и ја, и ќе ја почитуваш мојата одлука, ДЕКА НЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ДА МИ СЕ ПОЈАВИШ ВО ЖИВОТОТ... нема да дозволам да ми уништиш ниту еден ден повеќе...
Среќен роденден... Срцето лудачки ми чука од среќа. Со секој изминат миг, те Љубам со страст која расте како набабрен стомак на трудница. Ти си моето се'...